Осветлување на шини

Погодно осветлување на шини, достапно веднаш!

Системите за осветлување на шини се достапни во црно-бела боја и се склопуваат според потребите. Можете да ги монтирате насочените или висечките светла на адаптерот со шини за да ја создадете посакуваната атмосфера.

Осветлување на шини
142 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  E
  56.979,00 ден. 29.255,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  E
  51.459,00 ден. 29.439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-14-WiFi-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 14 WiFi GU10 црно - Jeana
  G
  34.119,00 ден. 20.465,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Модерен-еднофазен-шински-систем-со-5-висечки-светилки-црни---Cavalux
  Модерен еднофазен шински систем со 5 висечки светилки црни - Cavalux
  12.819,00 ден. 7.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерен-железнички-систем-црн-5-светло-1-фазен---Gissi
  Модерен железнички систем црн 5-светло 1-фазен - Gissi
  10.365,00 ден. 6.379,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-точки-со-вклучено-5-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 точки со вклучено 5 GU10 црно - Jeana
  G
  12.499,00 ден. 7.369,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-3-точки-бело---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 3 точки бело - Jeana
  5.209,00 ден. 3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. I-напојување-со-тркалезна-монтажна-плоча-за-1-фазна-шина-црна---Jeana
  I напојување со тркалезна монтажна плоча за 1-фазна шина црна - Jeana
  1.225,00 ден.
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 9. Паметен-шински-систем-10-точки-1-фазна-бела-со-вклучен-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем 10 точки 1-фазна бела со вклучен Wifi GU10 - Jeana
  26.219,00 ден. 17.099,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерен-1-фазен-железнички-систем-со-15-точки-бело---Jeana
  Модерен 1-фазен железнички систем со 15 точки бело - Jeana
  29.255,00 ден. 15.945,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерен-железнички-систем-бел-со-14-точки-1-фаза---Жана
  Модерен железнички систем бел со 14 точки 1-фаза - Жана
  28.155,00 ден. 15.275,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-14-точки-црни---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 14 точки црни - Jeana
  28.155,00 ден. 15.275,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Систем-за-песна-со-5-дамки-црно---Филм
  Систем за песна со 5 дамки црно - Филм
  17.725,00 ден. 14.459,00 ден.
  Of bespaar 23% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-10-точки-црни---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 10 точки црни - Jeana
  20.179,00 ден. 13.475,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Систем-на-патека-со-5-точки-црна-1-фаза---Go
  Систем на патека со 5 точки црна 1-фаза - Go
  18.955,00 ден. 10.795,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Паметна-1-фазна-шина-црна-со-челик-со-вклучен-5-WiFi-GU10---Suplux
  Паметна 1-фазна шина црна со челик со вклучен 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  17.405,00 ден. 10.685,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Еднофазен-шински-систем-со-3-рефлектори-и-3-висечки-светилки-црни---Cavalux-Jeana
  Еднофазен шински систем со 3 рефлектори и 3 висечки светилки црни - Cavalux Jeana
  14.045,00 ден. 10.119,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-WiFi-GU10-бело---Gissi
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 WiFi GU10 бело - Gissi
  G
  13.725,00 ден. 9.909,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-10-точки-бело---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 10 точки бело - Jeana
  20.179,00 ден. 9.569,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Паметен-висечки-шински-систем-бела-1-фазен-со-5-WiFi-GU10---Jeana
  Паметен висечки шински систем бела 1-фазен со 5 WiFi GU10 - Jeana
  G
  13.725,00 ден. 8.909,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Паметен-висечки-шински-систем-црна-1-фазен-со-5-WiFi-GU10---Jeana
  Паметен висечки шински систем црна 1-фазен со 5 WiFi GU10 - Jeana
  G
  13.725,00 ден. 7.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Шински-систем-со-5-точки-1-фазен-црно-со-челик---Suplux
  Шински систем со 5 точки 1-фазен црно со челик - Suplux
  14.045,00 ден. 7.729,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Модерен-железнички-систем-бел-5-лесен-1-фазен---Gissi
  Модерен железнички систем бел 5-лесен 1-фазен - Gissi
  10.365,00 ден. 7.545,00 ден.
  Of bespaar 31% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Систем-на-патека-со-5-точки-1-фазна-црна-со-златна---Jeana
  Систем на патека со 5 точки 1-фазна црна со златна - Jeana
  14.659,00 ден. 7.445,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Модерен-железнички-систем-со-5-рефлектори-1-фазен-бело---Jeany
  Модерен железнички систем со 5 рефлектори 1-фазен бело - Jeany
  12.205,00 ден. 7.179,00 ден.
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Модерен-висечки-шински-систем-со-5-рефлектори-Бели-1-фазни---икона-Jeana
  Модерен висечки шински систем со 5 рефлектори Бели 1-фазни - икона Jeana
  11.595,00 ден. 7.115,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Индустриски-систем-за-пруга-со-5-точки-1-фазен-црно---Suplux
  Индустриски систем за пруга со 5 точки 1-фазен црно - Suplux
  13.435,00 ден. 7.115,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Паметен-шински-систем-црни-1-фазни-светла-со-10-вкл.-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем црни 1-фазни светла со 10 вкл. Wifi GU10 - Jeana
  F
  25.055,00 ден. 17.849,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 29. Паметен-1-фазен-систем-за-колосек-со-4-WiFi-GU10-точки-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен систем за колосек со 4 WiFi GU10 точки црно - Jeana
  G
  10.525,00 ден. 6.895,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Железнички-систем-со-3-точки-црно---Филм
  Железнички систем со 3 точки црно - Филм
  9.139,00 ден. 6.769,00 ден.
  Of bespaar 30% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Модерен-еднофазен-шински-систем-со-5-рефлектори-AR70-црно---Jeana-Luxe
  Модерен еднофазен шински систем со 5 рефлектори AR70 црно - Jeana Luxe
  14.045,00 ден. 6.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 32. Систем-на-патека-со-3-точки-црни-1-фазен---Go
  Систем на патека со 3 точки црни 1-фазен - Go
  9.755,00 ден. 6.379,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 33. Модерен-еднофазен-шински-систем-со-5-рефлектори-црни-35мм---Jeana-Luxe
  Модерен еднофазен шински систем со 5 рефлектори црни 35мм - Jeana Luxe
  12.205,00 ден. 6.129,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 34. Модерен-1-фазен-систем-за-пруга-5-светла-црни-со-златни---Gissi
  Модерен 1-фазен систем за пруга 5-светла црни со златни - Gissi
  12.819,00 ден. 6.129,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
142 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products