LED осветлување

LED осветлување за секоја просторија

Пронајдете го LED осветлувањето што го барате! Во lampaisvetlina ќе најдете различни видови на LED светла, како што се LED висечки светла и LED ѕидни светла. Така, може да имате совршено енергетски ефикасно LED осветлување за секоја просторија и да создадете пријатна атмосфера.

LED осветлување
873 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  E
  56.979,00 ден. 29.255,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  E
  51.459,00 ден. 29.439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Класичен-лустер-беж-8-светилки---Армас
  Класичен лустер беж 8-светилки - Армас
  31.219,00 ден. 26.919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 4. Плафонска-светилка-со-златна-ламба-со-ЛЕД-со-3-чекори-за-затемнување-со-5-светла---Lejo
  Плафонска светилка со златна ламба со ЛЕД со 3 чекори за затемнување со 5 светла - Lejo
  F
  17.115,00 ден. 9.515,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Ѕидна-светилка-месинг-62-cm-со-вклучен-LED-IP44---Jerre
  Ѕидна светилка месинг 62 cm со вклучен LED IP44 - Jerre
  E
  5.825,00 ден. 3.555,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Плафонска-светилка-црна-со-дрво-со-вклучено-ЛЕД-3-светла---Marien
  Плафонска светилка црна со дрво со вклучено ЛЕД 3 светла - Marien
  10.429,00 ден. 8.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Дизајн-висечка-светилка-месинг-вкл.-LED---Bea
  Дизајн висечка светилка месинг вкл. LED - Bea
  4.169,00 ден. 3.589,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Дизајн-висечка-светилка-црна-со-златно-вкл.-LED-затемнување---Joy
  Дизајн висечка светилка црна со златно вкл. LED затемнување - Joy
  13.065,00 ден. 11.259,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Плафонска-светилка-црна-со-ЛЕД-со-3-чекори-за-затемнување-со-4-светла---Navara
  Плафонска светилка црна со ЛЕД со 3 чекори за затемнување со 4 светла - Navara
  F
  24.839,00 ден. 12.879,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Вентилатор-на-таван-во-бела-боја-со-далечински-управувач---Vifte
  Вентилатор на таван во бела боја со далечински управувач - Vifte
  F
  22.389,00 ден. 13.189,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Вградена-дамка-бела-со-вклучен-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Вградена дамка бела со вклучен LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  919,00 ден. 675,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сет-од-6-рефлектори-од-челик-со-вклучен-LED-IP65-Solar---Тери
  Сет од 6 рефлектори од челик со вклучен LED IP65 Solar - Тери
  9.755,00 ден. 6.089,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Дизајн-на-подна-ламба-црна-со-ЛЕД-и-придушувач---извртена
  Дизајн на подна ламба црна со ЛЕД и придушувач - извртена
  F
  24.839,00 ден. 17.359,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерно-огледало-за-бања-со-LED-и-ретровизор-на-допир---Bouwina
  Модерно огледало за бања со LED и ретровизор на допир - Bouwina
  30.605,00 ден. 16.499,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Плафонска-светилка-бела-30-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка бела 30 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  4.905,00 ден. 2.635,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Надворешна-ѕидна-светилка-црна-со-вклучен-LED-со-сензор-за-движење-IP54---Hortus
  Надворешна ѕидна светилка црна со вклучен LED со сензор за движење IP54 - Hortus
  E
  3.679,00 ден. 2.085,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
873 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products