Осветлување во бањата

Осветлување за бања за опуштена атмосфера

Осветлувањето во бањата може да се користи и како осветлување за расположение и како функционално осветлување! Нашето осветлување за бања е отпорно на влага и (прскање) вода. Во нашата колекција за светла за во бања ќе најдете вдлабнати насочени светла, тавански светла и ѕидни светла.

Осветлување во бањата
307 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  7.225,00 ден. 4.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Ѕидна-светилка-месинг-62-cm-со-вклучен-LED-IP44---Jerre
  Ѕидна светилка месинг 62 cm со вклучен LED IP44 - Jerre
  E
  5.825,00 ден. 3.555,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 3. Вградена-дамка-бела-со-вклучен-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Вградена дамка бела со вклучен LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  919,00 ден. 675,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметна-ѕидна-светилка-хромирана-IP44-вкл.-2-WiFi-G9---Бања
  Паметна ѕидна светилка хромирана IP44 вкл. 2 WiFi G9 - Бања
  F
  3.549,00 ден. 2.389,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерно-место-за-бања-бело-квадратно-3-светло-IP44---Ducha
  Модерно место за бања бело квадратно 3-светло IP44 - Ducha
  5.519,00 ден. 3.925,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Модерна-црна-точка-за-бања-со-3-светла-IP44---Japie
  Модерна црна точка за бања со 3 светла IP44 - Japie
  8.279,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерно-огледало-за-бања-со-LED-и-ретровизор-на-допир---Bouwina
  Модерно огледало за бања со LED и ретровизор на допир - Bouwina
  30.605,00 ден. 16.499,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Плафонска-светилка-бела-30-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка бела 30 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  4.905,00 ден. 2.635,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-таванска-светилка-за-бања-бела-3-светлона-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања бела 3-светлона IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерна-ѕидна-ламба-за-бања-челик-92-cm-IP44---Cascada
  Модерна ѕидна ламба за бања челик 92 cm IP44 - Cascada
  E
  7.299,00 ден. 4.599,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерен-месинг-квадрат-со-3-светлина-IP44---Дуча
  Модерен месинг квадрат со 3-светлина IP44 - Дуча
  6.685,00 ден. 4.415,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Модерна-таванска-светилка-за-бања-хромирана-4-светла-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања хромирана 4-светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 4.599,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Модерна-црна-вдлабна-точка-со-вклучена-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Модерна црна вдлабна точка со вклучена LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  859,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерна-таванска-светилка-црна-тркалезна-со-LED-IP44---Lys
  Модерна таванска светилка црна тркалезна со LED IP44 - Lys
  F
  4.229,00 ден. 2.699,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Класичен-надворешен-ѕиден-фенер-црн-IP44---Хавана-надолу
  Класичен надворешен ѕиден фенер црн IP44 - Хавана надолу
  2.759,00 ден. 1.779,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Класично-подно-светло-на-отворено-црно-42,2-cm-IP44---New-Haven
  Класично подно светло на отворено црно 42,2 cm IP44 - New Haven
  1.655,00 ден. 1.039,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерни-паметни-вдлабнати-црни-кружни-точки-со-WiFi-GU10-IP54---Xena
  Модерни паметни вдлабнати црни кружни точки со WiFi GU10 IP54 - Xena
  G
  1.589,00 ден. 1.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Паметна-вдлабнатина-црна-квадратна-точка-IP44-вкл.-Wifi-GU10---Xena
  Паметна вдлабнатина црна квадратна точка IP44 вкл. Wifi GU10 - Xena
  G
  1.649,00 ден. 1.279,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерна-таванска-ламба-месинг-IP44-4-светло---Cederic
  Модерна таванска ламба месинг IP44 4-светло - Cederic
  7.915,00 ден. 5.395,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Паметна-надворешна-ѕидна-ламба-црна-IP44-вкл.-WiFi-A60---Минхен
  Паметна надворешна ѕидна ламба црна IP44 вкл. WiFi A60 - Минхен
  E
  4.475,00 ден. 2.755,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Модерна-ѕидна-ламба-златна-48-cm-IP44-3-светло---Cederic
  Модерна ѕидна ламба златна 48 cm IP44 3-светло - Cederic
  6.129,00 ден. 4.045,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Модерна-таванска-ламба-црна-IP44-4-светло---Cederic
  Модерна таванска ламба црна IP44 4-светло - Cederic
  7.299,00 ден. 4.045,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Модерна-таванска-ламба-за-бања-бела-3-светла---Cederic
  Модерна таванска ламба за бања бела 3-светла - Cederic
  5.519,00 ден. 3.865,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
307 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products