Бизнис

Како деловен клиент, ќе имате корист од специјалните понуди, ексклузивните попусти и секогаш ќе ја плаќате најниската цена во lampaisvetlina. Нашата колекција QAZQA Professional е исто така специјално изготвена да одговара на деловните клиенти. Ова осветлување е исклучиво за деловните клиенти и е лесно за инсталирање.Зошто да нарачате за вашата компанија?

  • Секогаш најниски цени! - Како деловен клиент, секогаш ќе ја плаќате најниската цена во lampaisvetlina, со исклучителни попусти. Ако промотивниот попуст во lampaisvetlina е повисок од стандардниот попуст, ќе биде додаден дополнителен попуст за да ви дадеме добра маржа на секоја нарачка.
  • Ексклузивен попуст на колекцијата QAZQA Professional - Оваа производна линија е целосно изготвена да ги задоволи потребите на нашите деловни партнери. На пример, процесот на инсталација е премногу лесен, а линијата се состои од широк спектар рефлектори (плафонерки) и осветлување со кондуктивна шина. QAZQA Professional не е дел од вообичаените понуди на lampaisvetlina, но сепак ќе го имате попустот како деловен клиент.

*Овде видете го објаснувањето за бонусот за лојалност што им го нудиме на нашите деловни клиенти!

 

 

 


Суштината на корпоративното осветлување

Доброто деловно осветлување е од суштинско значење за корпоративниот углед. Во lampaisvetlina, свесни сме дека секој сектор има различни потреби и дека ова исто така влијае врз изборот на осветлување. Без разлика дали се работи за згради со канцеларии, угостителски објекти, професионално осветлување на отворен простор или услужни и комерцијални претпријатија. Нашиот широк спектар на производи гарантира дека осветлувањето е соодветно за секаква деловна употреба. И функционално и атмосферско подобрување.

 

Во зависност од типот на собата (како димензиите, така и ентериерот и стилот на овој простор), важно е да се земат предвид неколку работи. Планот за осветлување е особено одлучен. Основата за искористеноста на собата лежи во тоа каде и колку места за осветлување се поставени. За средина што е пријатна за работа, важни се и доволниот број лумени, а угостителската индустрија вообичаено се фокусира на атмосфера за добредојде. Ако е потребно, нашиот тим од советници за техничко осветлување може да даде поддршка при изготвувањето план за осветлување и/или избирањето комерцијално осветлување.

 

Фокус на одржливост

И за работодавците и за клиентите, одржливоста станува сè поодлучувачки фактор при изборот на одредена компанија. Осветлувањето може да даде придонес во овој поглед со фокусирање на одржливо ЛЕД осветлување. Особено кога компанијата уште користи халогенски или инкандесцентни крушки, овде има придобивки на кои може да сметате. Ако веќе се користи ЛЕД осветлување, може да се избере паметна интеграција за дополнително намалување на потрошувачката на енергија. Овие светилки може да се вклучуваат и исклучуваат автоматски, може да се контролираат од далечина и може да се интегрираат со други паметни уреди. Ова овозможува со сите светилки да се управува од едно место.

 

QAZQA Professional

Нашата линија QAZQA Professional опфаќа широк спектар на осветлување со кондуктивна шина, како и плафорерки и рефлектори поставени на површината. Совршено за додавање нагласено осветлување или за креативно работење со посредна светлина. Како деловен клиент, ќе имате корист од ексклузивните попусти на производите од QAZQA Professional!


  • Секогаш најниски цени!
  • Ексклузивен попуст на QAZQA Professional