Аксесоари

Пронајди ги правилните додатоци за твојата расвета!

Откриј го нашиот асортиман на додатоци за лампи за лесна инсталација на твоите лампи. Ние имаме сè што ти треба за успешно и професионално решение за расвета.

Аксесоари
25 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
 1. Плафонска-плоча-црна-120cm-за-2,-3-или-5-висечки-светилки
  Плафонска плоча црна 120cm за 2, 3 или 5 висечки светилки
  5.235,00 ден. 3.449,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Челична-мелена-шипка-со-материјал-за-монтирање
  Челична мелена шипка со материјал за монтирање
  2.465,00 ден. 1.355,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Сет-од-три-прстени-за-вдлабнатини-од-нерѓосувачки-челик
  Сет од три прстени за вдлабнатини од нерѓосувачки челик
  3.689,00 ден. 1.355,00 ден.
  Of bespaar 67% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Приклучен-кабел-80-120cm-со-прекинувач-и-приклучок-транспарентен
  Приклучен кабел 80-120cm со прекинувач и приклучок транспарентен
  1.539,00 ден. 985,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Прстен-за-полнење-бело-за-вдлабнати-рефлектори-7,5---13-cm---Spacer
  Прстен за полнење бело за вдлабнати рефлектори 7,5 - 13 cm - Spacer
  1.229,00 ден. 675,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Приклучен-кабел-80-120cm-со-прекинувач-и-приклучок-бело
  Приклучен кабел 80-120cm со прекинувач и приклучок бело
  815,00 ден. 609,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Приклучен-кабел-80-120cm-со-прекинувач-и-приклучок-црно
  Приклучен кабел 80-120cm со прекинувач и приклучок црно
  815,00 ден. 609,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Приклучен-кабел-80-120cm-со-прекинувач-и-приклучок-златен
  Приклучен кабел 80-120cm со прекинувач и приклучок златен
  815,00 ден. 609,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Прстен-за-полнење-црн-за-вдлабнати-рефлектори-7,5---13-cm---Spacer
  Прстен за полнење црн за вдлабнати рефлектори 7,5 - 13 cm - Spacer
  1.229,00 ден. 555,00 ден.
  Of bespaar 60% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Приклучен-кабел-300-cm-со-црн-приклучок
  Приклучен кабел 300 cm со црн приклучок
  815,00 ден. 555,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Навлака-со-еден-кабел-за-подземно-поврзување-IP68
  Навлака со еден кабел за подземно поврзување IP68
  615,00 ден. 555,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Прстен-за-полнење-од-нерѓосувачки-челик-за-вдлабнати-рефлектори-7,5---13-cm---Spacer
  Прстен за полнење од нерѓосувачки челик за вдлабнати рефлектори 7,5 - 13 cm - Spacer
  1.229,00 ден. 489,00 ден.
  Of bespaar 64% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. АА-батерии-од-12-пакети---Penlite-Alkaline-Longlife
  АА батерии од 12 пакети - Penlite Alkaline Longlife
  589,00 ден. 439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Квадратна-покривка-10x10cm-црна
  Квадратна покривка 10x10cm црна
  589,00 ден. 429,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Тркалезна-навлака-11cm-црна
  Тркалезна навлака 11cm црна
  589,00 ден. 429,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Varta-литиумска-батерија-CR123A-3V
  Varta литиумска батерија CR123A 3V
  589,00 ден. 439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Квадратна-покривна-плоча-10x10cm-бела-RAL-9016
  Квадратна покривна плоча 10x10cm бела RAL 9016
  589,00 ден. 369,00 ден.
  Of bespaar 44% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Тркалезна-покривна-плоча-11cm-бела-RAL-9016
  Тркалезна покривна плоча 11cm бела RAL 9016
  589,00 ден. 369,00 ден.
  Of bespaar 44% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Резервен-бел-кабел-за-светилка-Storm
  Резервен бел кабел за светилка Storm
  589,00 ден. 369,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. ААА-батерии-со-8-пакети---Penlite-Alkaline
  ААА батерии со 8 пакети - Penlite Alkaline
  439,00 ден. 335,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. 8-пакет-АА-батерии---Penlite-Alkaline-Longlife
  8-пакет АА батерии - Penlite Alkaline Longlife
  439,00 ден. 335,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Прстен-на-труп-од-E27-до-E14
  Прстен на труп од E27 до E14
  309,00 ден. 245,00 ден.
  Of bespaar 25% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. 4-пакет-AA-батерии---Penlite-Alkaline-Longlife
  4-пакет AA батерии - Penlite Alkaline Longlife
  289,00 ден. 219,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Batterij-longlife-alkaline-V23GA-12V
  Batterij longlife alkaline V23GA 12V
  175,00 ден. 149,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
25 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
new

New Products