Паметни тавански светла

Контролирајте ја паметната таванска светилка од каучот!

Со паметна таванска светилка, веќе нема да ви треба прекинувач! Лесно се контролира преку WiFi со апликација на вашиот паметен телефон, таблет или домашен асистент. Паметната таванска светилка создава попријатна атмосфера кога ќе ја затемните преку апликацијата. Овој вид на тавански светла со WiFi не треба да изостанат од вашиот ентериер.

Паметни тавански светла
105 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
 1. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  9.675,00 ден. 4.865,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Vintage-Smart-плафонска-светилка-златна-со-5-WiFi-E14---Botanica
  Vintage Smart плафонска светилка златна со 5 WiFi E14 - Botanica
  F
  19.965,00 ден. 11.315,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Комплет-од-6-дамки-паметно-темно-сиво-вкл.-Wifi-GU10---Rondoo-up
  Комплет од 6 дамки паметно темно сиво вкл. Wifi GU10 - Rondoo up
  21.445,00 ден. 9.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметна-точка-рѓа-кафена-со-дрво-со-вклучено-4-wifi-GU10---Gina
  Паметна точка рѓа кафена со дрво со вклучено 4 wifi GU10 - Gina
  G
  14.419,00 ден. 8.135,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. Smart-Art-Deco-таванска-светилка-златна-со-6-WiFi-G95---Сиднеј
  Smart Art Deco таванска светилка златна со 6 WiFi G95 - Сиднеј
  E
  13.309,00 ден. 7.775,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Паметна-таванска-ламба-црна-со-6-светла-со-вклучен-Wifi-G95---Sydney-Bondi
  Паметна таванска ламба црна со 6 светла со вклучен Wifi G95 - Sydney Bondi
  E
  13.309,00 ден. 6.765,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Паметна-таванска-ламба-од-челик-со-дрво-со-вклучено-4-WiFi-GU10---Emado
  Паметна таванска ламба од челик со дрво со вклучено 4 WiFi GU10 - Emado
  G
  12.199,00 ден. 6.655,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметна-точка-и-'рѓа-кафена-со-можност-за-навалување-со-3-WiFi-GU10---Gina
  Паметна точка и 'рѓа кафена со можност за навалување со 3 WiFi GU10 - Gina
  G
  10.659,00 ден. 6.215,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Паметна-таванска-светилка-црна-со-3-WiFi-G95---Facil
  Паметна таванска светилка црна со 3 WiFi G95 - Facil
  E
  9.735,00 ден. 5.599,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметна-таванска-светилка-рѓа-кафена-со-3-WiFi-GU10---Sorra
  Паметна таванска светилка рѓа кафена со 3 WiFi GU10 - Sorra
  G
  8.505,00 ден. 5.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Паметна-таванска-светилка-бела-квадратна-со-4-Wifi-GU10---Jeana
  Паметна таванска светилка бела квадратна со 4 Wifi GU10 - Jeana
  G
  10.415,00 ден. 5.175,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Паметна-таванска-светилка-црна-60-cm-со-вклучен-WiFi-G95---Pua
  Паметна таванска светилка црна 60 cm со вклучен WiFi G95 - Pua
  E
  9.365,00 ден. 5.045,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Паметна-таванска-светилка-црна-квадратна-со-5-Wifi-GU10---Jeana
  Паметна таванска светилка црна квадратна со 5 Wifi GU10 - Jeana
  G
  12.879,00 ден. 4.919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Паметна-таванска-светилка-црна-со-4-Wifi-G95---Facil
  Паметна таванска светилка црна со 4 Wifi G95 - Facil
  E
  10.539,00 ден. 4.755,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Паметна-модерна-плафонска-ламба-црна-со-3-WiFi-B35---Високо
  Паметна модерна плафонска ламба црна со 3 WiFi B35 - Високо
  F
  9.059,00 ден. 4.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Паметна-точка-за-бања-црна-квадратна-IP44-вкл.-3-WiFi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна квадратна IP44 вкл. 3 WiFi GU10 - Ducha
  F
  10.355,00 ден. 4.139,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Паметна-точка-рѓа-кафена-со-дрво-со-вклучено-2-wifi-GU10---Gina
  Паметна точка рѓа кафена со дрво со вклучено 2 wifi GU10 - Gina
  G
  7.335,00 ден. 4.085,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Индустриска-паметна-сива-точка-со-дрво-со-вклучено-2-WiFi-GU10---Emado
  Индустриска паметна сива точка со дрво со вклучено 2 WiFi GU10 - Emado
  G
  7.705,00 ден. 3.975,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Паметна-точка-црна-вкл.-WiFi-GU10-2-светла-со-клапи---Филм
  Паметна точка црна вкл. WiFi GU10 2 светла со клапи - Филм
  G
  7.025,00 ден. 3.975,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Паметна-точка-црна-со-можност-за-навалување-со-Wi-Fi-GU10---Jeany
  Паметна точка црна со можност за навалување со Wi-Fi GU10 - Jeany
  G
  5.965,00 ден. 3.915,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Паметна-модерна-плафонска-ламба-црна-со-3-WiFi-G95---Facil
  Паметна модерна плафонска ламба црна со 3 WiFi G95 - Facil
  E
  8.195,00 ден. 3.635,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Паметна-таванска-светилка-црна-квадратна-со-4-Wifi-GU10---Jeana
  Паметна таванска светилка црна квадратна со 4 Wifi GU10 - Jeana
  G
  10.415,00 ден. 3.465,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Паметна-точка-за-бања-црна-квадратна-IP44-вкл.-2-WiFi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна квадратна IP44 вкл. 2 WiFi GU10 - Ducha
  F
  7.335,00 ден. 3.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Паметна-тркалезна-таванска-точка-со-бетон-со-Wifi-GU10---Длабоко
  Паметна тркалезна таванска точка со бетон со Wifi GU10 - Длабоко
  F
  6.469,00 ден. 3.389,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Прилагодлива-црна-паметна-точка-со-2-Wifi-GU10---Мајкл
  Прилагодлива црна паметна точка со 2 Wifi GU10 - Мајкл
  G
  7.335,00 ден. 3.389,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Паметна-таванска-светилка,-месинг,-прилагодлива-со-3-Wifi-GU10---Jeana
  Паметна таванска светилка, месинг, прилагодлива со 3 Wifi GU10 - Jeana
  G
  9.185,00 ден. 3.355,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Паметна-таванска-светилка-златна-тркалезна-со-3-WiFi-G95---Facil
  Паметна таванска светилка златна тркалезна со 3 WiFi G95 - Facil
  E
  8.195,00 ден. 3.245,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Паметна-таванска-светилка-златна-39-cm-со-вклучен-WiFi-G95---Johanna
  Паметна таванска светилка златна 39 cm со вклучен WiFi G95 - Johanna
  E
  6.595,00 ден. 3.195,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Паметна-таванска-ламба-црна-39-cm-со-вклучен-Wifi-G95---Johanna
  Паметна таванска ламба црна 39 cm со вклучен Wifi G95 - Johanna
  E
  6.595,00 ден. 3.135,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
105 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
new

New Products