Абажури

Цел спектар на светли нијанси избрани за вас

Ако само барате светлосен штит за ламба за на маса, абажур за висечка светилка или абажури за лустер, lampaisvetlina.mk е вистинското место. Продаваме абажури во секакви големини!

Абажури
230 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Абажур-бронза-40/40/40-со-златна-внатрешност
  Абажур бронза 40/40/40 со златна внатрешност
  13.475,00 ден. 9.169,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Абажур-од-велур-кафеава-40/40/40
  Абажур од велур кафеава 40/40/40
  8.309,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Абажур-сребрен-40/40/40
  Абажур сребрен 40/40/40
  12.859,00 ден. 8.309,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Ленен-абажур-сив-55/45/28
  Ленен абажур сив 55/45/28
  12.859,00 ден. 7.569,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Пластичен-абажур-бакар-50/50/25
  Пластичен абажур бакар 50/50/25
  11.385,00 ден. 7.325,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Ленен-абажур-глина-50/40/26
  Ленен абажур глина 50/40/26
  10.769,00 ден. 6.719,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Абажур-од-велур-паун-дизајн-40/40/40-златна-внатрешност
  Абажур од велур паун дизајн 40/40/40 златна внатрешност
  9.785,00 ден. 6.459,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Ленен-абажур-бел-50/40/26
  Ленен абажур бел 50/40/26
  10.769,00 ден. 6.459,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Абажур-со-велур-цветен-дизајн-50/50/25
  Абажур со велур цветен дизајн 50/50/25
  8.309,00 ден. 6.339,00 ден.
  Of bespaar 28% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Ленен-абажур-сив-50/40/26
  Ленен абажур сив 50/40/26
  10.769,00 ден. 6.279,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Велур-абажур-сина-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Велур абажур сина 50/50/25 со златна внатрешност
  8.309,00 ден. 6.259,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Ленен-крем-за-абажур-50/40/26
  Ленен крем за абажур 50/40/26
  10.769,00 ден. 6.215,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Велур-абажур-зелена-40/40/40-со-златна-внатрешност
  Велур абажур зелена 40/40/40 со златна внатрешност
  9.169,00 ден. 6.149,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Абажур-со-велур-цветен-дизајн-40/40/40-златна-внатрешност
  Абажур со велур цветен дизајн 40/40/40 златна внатрешност
  9.169,00 ден. 5.845,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Абажур-од-ткаенина-бела-40/40/40
  Абажур од ткаенина бела 40/40/40
  9.785,00 ден. 5.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Абажур-од-ткаенина-светло-сива-40/40/40
  Абажур од ткаенина светло сива 40/40/40
  9.785,00 ден. 5.779,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Абажур-од-ткаенина-светло-кафена-40/40/40
  Абажур од ткаенина светло кафена 40/40/40
  9.785,00 ден. 5.779,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Абажур-од-велур-паун-дизајн-40/40/40-златна-внатрешност
  Абажур од велур паун дизајн 40/40/40 златна внатрешност
  8.309,00 ден. 5.719,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Абажур-од-велур-златен-40/40/40
  Абажур од велур златен 40/40/40
  8.309,00 ден. 5.659,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Абажур-од-велур-паун-дизајн-40/40/40-со-златен-ентериер
  Абажур од велур паун дизајн 40/40/40 со златен ентериер
  9.169,00 ден. 5.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Абажур-од-велур-паун-дизајн-50/50/25-со-златен-ентериер
  Абажур од велур паун дизајн 50/50/25 со златен ентериер
  9.169,00 ден. 5.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Абажур-со-велур-дизајн-пеперутка-40/40/40-златна-внатре
  Абажур со велур дизајн пеперутка 40/40/40 златна внатре
  9.169,00 ден. 5.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Абажур-со-велур-дизајн-на-пеперутка-50/50/25-златна-внатрешност
  Абажур со велур дизајн на пеперутка 50/50/25 златна внатрешност
  9.169,00 ден. 5.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Велур-абажур-розова-40/40/40-со-златна-внатрешност
  Велур абажур розова 40/40/40 со златна внатрешност
  9.169,00 ден. 5.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Велур-абажур-сина-40/40/40-со-златна-внатрешност
  Велур абажур сина 40/40/40 со златна внатрешност
  9.169,00 ден. 5.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Абажур-со-велур-цветен-дизајн-40/40/40
  Абажур со велур цветен дизајн 40/40/40
  9.169,00 ден. 5.349,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Велур-абажур-жолта-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Велур абажур жолта 50/50/25 со златна внатрешност
  8.309,00 ден. 5.349,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Абажур-од-велур-тегет-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Абажур од велур тегет 50/50/25 со златна внатрешност
  8.309,00 ден. 5.349,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Абажур-од-ткаенина-темно-сина-50/50/25
  Абажур од ткаенина темно сина 50/50/25
  8.309,00 ден. 5.289,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Абажур-со-велур-цветен-дизајн-50/50/25-златна-внатрешност
  Абажур со велур цветен дизајн 50/50/25 златна внатрешност
  9.169,00 ден. 5.289,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Абажур-од-ткаенина-светло-кафена-50/50/25
  Абажур од ткаенина светло кафена 50/50/25
  8.309,00 ден. 5.229,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 32. Велур-абажур-црна-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Велур абажур црна 50/50/25 со златна внатрешност
  7.325,00 ден. 5.229,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 33. Абажур-од-велур-тегет-40/40/40-со-златна-внатрешност
  Абажур од велур тегет 40/40/40 со златна внатрешност
  9.169,00 ден. 5.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 34. Велур-абажур-зелена-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Велур абажур зелена 50/50/25 со златна внатрешност
  8.309,00 ден. 5.229,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 35. Абажур-од-кадифе-црвено-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Абажур од кадифе црвено 50/50/25 со златна внатрешност
  7.325,00 ден. 5.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 36. Велур-абажур-розова-50/50/25-со-златна-внатрешност
  Велур абажур розова 50/50/25 со златна внатрешност
  8.309,00 ден. 5.229,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
230 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products