Светилки

Совршените светилки за вашите светлосни тела!

Ви требаат светилки за ново светлосно тело или треба да ја замените светилката? lampaisvetlina има широк спектар на светилки, вклучувајќи и светилки за заштеда на енергија. Светилките се достапни во различни големини, вклучувајќи E14, E27, GU10 и G9.

Светилки
327 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Сет-од-5-GU10-LED-светилка-AR70-6W-475-lm-3000K
  Сет од 5 GU10 LED светилка AR70 6W 475 lm 3000K
  F
  5.965,00 ден.
  Of bespaar 24% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Сет-од-5-LED-светилки-E27-затемнети-до-топло-злато-8W-806-lm-2000-2700K
  Сет од 5 LED светилки E27 затемнети до топло злато 8W 806 lm 2000-2700K
  E
  4.599,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 3. E27-LED-светилка-со-затемнување-G220-виножито-4W-40-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G220 виножито 4W 40 lm 2000K
  B
  3.385,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-виножито-4W-40-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G200 виножито 4W 40 lm 2000K
  B
  3.385,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Dimbare-LED-strip-5-meter-RGB-20W-1600-lm-3000K
  Dimbare LED strip 5 meter RGB 20W 1600 lm 3000K
  3.265,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-килибар-4W-240-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G200 килибар 4W 240 lm 2000K
  G
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-дим-4W-40-lm-2200K
  E27 LED светилка со затемнување G200 дим 4W 40 lm 2200K
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. E27-LED-светилка-со-затемнување-DECO-5W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување DECO 5W 130 lm 1800K
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. E27-LED-светилка-со-затемнување-G22-5W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување G22 5W 130 lm 1800K
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. E27-LED-светилка-со-затемнување-A165-сребрена-6W-160-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување A165 сребрена 6W 160 lm 1800K
  B
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. E27-LED-светилка-со-затемнување-A165-розова-6W-80-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување A165 розова 6W 80 lm 1800K
  B
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-кафеава-4W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување G200 кафеава 4W 130 lm 1800K
  3.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сет-од-6-GU10-LED-светилки-со-затемнување-до-затоплување-од-3-чекори-5W-380-lm-2000-2700K
  Сет од 6 GU10 LED светилки со затемнување до затоплување од 3 чекори 5W 380 lm 2000-2700K
  G
  3.675,00 ден. 2.949,00 ден.
  Of bespaar 28% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Комплет-од-6-GU10-LED-светилки-со-затемнување-до-загревање-од-3-чекори-6W-450-lm-2000K---2700K
  Комплет од 6 GU10 LED светилки со затемнување до загревање од 3 чекори 6W 450 lm 2000K - 2700K
  G
  3.675,00 ден. 2.949,00 ден.
  Of bespaar 28% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Сет-од-6-GU10-LED-светилки-со-затемнување-6W-450-lm-2700K
  Сет од 6 GU10 LED светилки со затемнување 6W 450 lm 2700K
  F
  2.935,00 ден.
  Of bespaar 21% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Сет-од-7-GU10-LED-светилки-со-затемнување-7W-500-lm-2700K
  Сет од 7 GU10 LED светилки со затемнување 7W 500 lm 2700K
  G
  3.419,00 ден. 2.829,00 ден.
  Of bespaar 26% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-5W-470-lm-2700K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G95 5W 470 lm 2700K
  F
  2.799,00 ден.
  Of bespaar 20% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-дим-3,5W-55-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување G200 дим 3,5W 55 lm 1800K
  2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G125-златни-5W-450-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G125 златни 5W 450 lm 2200K
  G
  3.065,00 ден. 2.769,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. E27-LED-светилка-со-затемнување-DECO-5W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување DECO 5W 130 lm 1800K
  2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. E27-LED-светилка-со-затемнување-DECO-5W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување DECO 5W 130 lm 1800K
  2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. E27-LED-светилка-со-затемнување-G168-бронзена-6W-150-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување G168 бронзена 6W 150 lm 1800K
  2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Комплет-од-5-паметни-E14-RGBW-LED-светилки-P45-мат-4,9W-470-lm-2200-4000K
  Комплет од 5 паметни E14 RGBW LED светилки P45 мат 4,9W 470 lm 2200-4000K
  3.065,00 ден. 2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. E27-LED-светилка-со-затемнување-G110-кафеава-4W-80-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување G110 кафеава 4W 80 lm 1800K
  2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
327 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products