Паметно

Паметно осветлување за внатре и надвор

Во lampaisvetlina можете да купите паметно осветлување за секоја просторија, имаме и осветлување што се контролира преку wifi и паметно надворешно осветлување во нашиот асортиман. Лесно контролирајте ги вашите паметни LED светла преку телефон, таблет или Google Home и искористете ја погодноста на прекрасните светилки контролирани преку Wi-Fi од нашиот асортиман!

Паметно
441 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
 1. Паметна-ѕидна-ламба-црна-изработена-од-пластика-вкл.-2-Wifi-GU10---Baleno
  Паметна ѕидна ламба црна изработена од пластика вкл. 2 Wifi GU10 - Baleno
  G
  3.749,00 ден. 2.069,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-14-WiFi-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 14 WiFi GU10 црно - Jeana
  G
  50.829,00 ден. 23.119,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметна-подна-ламба-златна-2-светла-со-вкл.-Wifi-G95---Botanica
  Паметна подна ламба златна 2 светла со вкл. Wifi G95 - Botanica
  E
  21.565,00 ден. 12.835,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметен-шински-систем-црни-1-фазни-светла-со-10-вкл.-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем црни 1-фазни светла со 10 вкл. Wifi GU10 - Jeana
  F
  35.429,00 ден. 17.059,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. Паметна-подна-ламба-бела-110-cm-со-вклучен-Wifi-G95---Storm-Extra-Large
  Паметна подна ламба бела 110 cm со вклучен Wifi G95 - Storm Extra Large
  G
  31.729,00 ден. 16.819,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Паметен-шински-систем-10-точки-1-фазна-бела-со-вклучен-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем 10 точки 1-фазна бела со вклучен Wifi GU10 - Jeana
  37.525,00 ден. 15.555,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Сет-од-4-паметни-ѕидни-ламби-црни-IP44-вкл.-8-WiFi-GU10---Baleno
  Сет од 4 паметни ѕидни ламби црни IP44 вкл. 8 WiFi GU10 - Baleno
  F
  17.129,00 ден. 7.885,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметен-лустер-кафеав-рѓа-8-светла-со-вклучен-Wifi-B35---Џузепе
  Паметен лустер кафеав рѓа 8 светла со вклучен Wifi B35 - Џузепе
  F
  27.235,00 ден. 13.829,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Паметна-висечка-светилка-челик-со-сенка-35-cm-теп-со-вкл.-2-Wifi-A60---Blitz
  Паметна висечка светилка челик со сенка 35 cm теп со вкл. 2 Wifi A60 - Blitz
  F
  27.109,00 ден. 13.055,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметна-модерна-ѕидна-светилка-црна-IP65-вкл.-WiFi-A60---Куки
  Паметна модерна ѕидна светилка црна IP65 вкл. WiFi A60 - Куки
  F
  3.259,00 ден. 2.215,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Паметна-висечка-светилка-црна-со-димно-стакло-вкл.-8-WiFi-G95---Сандра
  Паметна висечка светилка црна со димно стакло вкл. 8 WiFi G95 - Сандра
  F
  52.865,00 ден. 24.289,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 12. Паметна-висечка-светилка-челик-со-сенка-35-cm-со-бела-боја-2-Wifi-A60---Blitz
  Паметна висечка светилка челик со сенка 35 cm со бела боја 2 Wifi A60 - Blitz
  F
  27.109,00 ден. 12.495,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Паметен-железнички-систем-црни-5-светла-со-вклучен-Wifi-GU10---Филм
  Паметен железнички систем црни 5 светла со вклучен Wifi GU10 - Филм
  F
  27.975,00 ден. 12.325,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Паметна-висечка-ламба-златна-2-светла-со-вкл.-Wifi-A60---Botanica
  Паметна висечка ламба златна 2 светла со вкл. Wifi A60 - Botanica
  F
  30.809,00 ден. 12.105,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Паметна-висечка-ламба-црна-со-6-светла-со-вклучен-Wifi-G95---Множина
  Паметна висечка ламба црна со 6 светла со вклучен Wifi G95 - Множина
  E
  24.155,00 ден. 11.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Паметна-1-фазна-шина-црна-со-челик-со-вклучен-5-WiFi-GU10---Suplux
  Паметна 1-фазна шина црна со челик со вклучен 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  21.195,00 ден. 11.329,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Vintage-Smart-плафонска-светилка-златна-со-5-WiFi-E14---Botanica
  Vintage Smart плафонска светилка златна со 5 WiFi E14 - Botanica
  F
  19.965,00 ден. 11.315,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Паметна-индустриска-висечка-ламба-црна-53-cm-со-вклучен-A60-Wifi---Sicko
  Паметна индустриска висечка ламба црна 53 cm со вклучен A60 Wifi - Sicko
  F
  28.649,00 ден. 10.369,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-точки-со-вклучено-5-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 точки со вклучено 5 GU10 црно - Jeana
  G
  19.655,00 ден. 10.329,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Паметна-подна-ламба-златна-2-светла-со-вкл.-Wifi-G95---Botanica
  Паметна подна ламба златна 2 светла со вкл. Wifi G95 - Botanica
  E
  20.335,00 ден. 10.145,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Комплет-од-10-паметни-рефлектори-со-вдлабнати-црни-вкл.-Wifi-GU10---Qure
  Комплет од 10 паметни рефлектори со вдлабнати црни вкл. Wifi GU10 - Qure
  25.139,00 ден. 9.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  9.675,00 ден. 4.865,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Паметен-лустер-бел-со-5-светла-со-вклучен-Wifi-B35---Џузепе
  Паметен лустер бел со 5 светла со вклучен Wifi B35 - Џузепе
  F
  17.745,00 ден. 9.855,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
441 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
new

New Products