LED лустери

Најубавите LED лустери за блескав ентериер

Со лустер со LED осветлување во ходникот, трпезаријата или дневната соба, просторот привлечно ќе се осветли. Покрај тоа, LED лустерот на таванот ќе има ниска потрошувачка на електрична енергија и долг работен век. Така ќе можете подолго да уживате во вашиот LED лустер!

LED лустери
31 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
 1. Класичен-лустер-беж-8-светилки---Армас
  Класичен лустер беж 8-светилки - Армас
  31.219,00 ден. 26.919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Лустер-беж-60-cm-со-кафени-капачиња-за-стегач---Џузепе
  Лустер беж 60 cm со кафени капачиња за стегач - Џузепе
  27.639,00 ден. 14.285,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Крем-за-лустер-60-cm-со-тегет-капачиња-за-стегач---Џузепе
  Крем за лустер 60 cm со тегет капачиња за стегач - Џузепе
  27.639,00 ден. 15.279,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Крем-за-лустер-со-капа-за-стегач-12-cm-црна---Џузепе
  Крем за лустер со капа за стегач 12 cm црна - Џузепе
  27.639,00 ден. 14.809,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Класичен-челичен-лустер-со-8-светла---Армас
  Класичен челичен лустер со 8 светла - Армас
  31.219,00 ден. 26.919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Лустер-златен-со-црни-нијанси-5-светла---Ботаница
  Лустер златен со црни нијанси 5 светла - Ботаница
  24.519,00 ден. 13.695,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Арт-Деко-лустер-златен-5-светилки-со-бели-капи---Ботаница
  Арт Деко лустер златен 5-светилки со бели капи - Ботаница
  24.519,00 ден. 13.989,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметен-лустер-кафеав-рѓа-8-светла-со-вклучен-Wifi-B35---Џузепе
  Паметен лустер кафеав рѓа 8 светла со вклучен Wifi B35 - Џузепе
  F
  23.219,00 ден. 14.929,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Капаче-за-стегач-за-лустер-бел-плисиран-крем-5-светла---Џузепе
  Капаче за стегач за лустер бел плисиран крем 5 светла - Џузепе
  18.019,00 ден. 8.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Лустер-кафеава-плисирана-крем-менгеме-нијанса-5-светло---Џузепе
  Лустер кафеава плисирана крем менгеме нијанса 5-светло - Џузепе
  18.019,00 ден. 9.615,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Класичен-лустер-кафеав-рѓа-со-кафеави-нијанси---Como-5
  Класичен лустер кафеав рѓа со кафеави нијанси - Como 5
  15.565,00 ден. 8.969,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Класичен-лустер-кафеав-рѓа-со-бели-капи---Como-5
  Класичен лустер кафеав рѓа со бели капи - Como 5
  15.565,00 ден. 9.265,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Паметен-лустер-бел-со-5-светла-со-вклучен-Wifi-B35---Џузепе
  Паметен лустер бел со 5 светла со вклучен Wifi B35 - Џузепе
  F
  15.259,00 ден. 8.305,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Класичен-лустер-антички-златни-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер антички златни 8 светла - Џузепе
  22.019,00 ден. 13.189,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Класичен-лустер-'рѓа-кафеава-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер 'рѓа кафеава 8 светла - Џузепе
  19.319,00 ден. 11.595,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Винтиџ-лустер-златен-5-светла---Ботаница
  Винтиџ лустер златен 5 светла - Ботаница
  19.319,00 ден. 11.469,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Винтиџ-лустер-антички-златни-6-светла---Липа
  Винтиџ лустер антички златни 6 светла - Липа
  16.499,00 ден. 11.165,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Лустер-хром-со-црни-50-cm-5-светла---Ann-Kathrin
  Лустер хром со црни 50 cm 5 светла - Ann-Kathrin
  17.479,00 ден. 10.735,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Класичен-лустер-црн-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер црн 8 светла - Џузепе
  18.339,00 ден. 10.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Класичен-лустер-крем-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер крем 8 светла - Џузепе
  19.319,00 ден. 10.489,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Класичен-лустер-антички-златни-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер антички златни 5 светла - Џузепе
  14.659,00 ден. 9.265,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Класичен-лустер-'рѓа-кафеава-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер 'рѓа кафеава 5 светла - Џузепе
  12.819,00 ден. 8.345,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Класичен-лустер-крем-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер крем 5 светла - Џузепе
  12.819,00 ден. 8.049,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Класичен-лустер-црн-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер црн 5 светла - Џузепе
  12.819,00 ден. 7.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Лустер-хром-со-црни-80-cm-6-светла---Ann-Kathrin
  Лустер хром со црни 80 cm 6 светла - Ann-Kathrin
  20.179,00 ден. 7.179,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Класичен-лустер-кафеав-рѓа---Como-5
  Класичен лустер кафеав рѓа - Como 5
  10.365,00 ден. 6.565,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Антички-крем-за-лустери-со-златни-5-светла---Como-5
  Антички крем за лустери со златни 5 светла - Como 5
  10.365,00 ден. 5.885,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Лустер-хром-со-црна-сенка-3-светла---Ен-Катрин
  Лустер хром со црна сенка 3 светла - Ен-Катрин
  9.755,00 ден. 4.295,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Лустер-тегет-со-плисирана-клема-капа-крем-5-светла---Como
  Лустер тегет со плисирана клема капа крем 5 светла - Como
  15.565,00 ден. 7.645,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
31 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
new

New Products