Тавански LED светла

Тавански LED светла во разни стилови на располагање веднаш!

Таванските LED светилки се погодни за секоја просторија во домот и ќе го осветлат вашиот ентериер на посебен начин. Во lampaisvetlina ќе најдете тавански LED светла за домови со секаков стил, има по нешто за секого! Разгледајте какви тавански LED светла има во Велика Британија. LED осветлувањето има многу долг работен век и ниска потрошувачка на енергија.

Тавански LED светла
219 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Плафонска-светилка-со-златна-ламба-со-ЛЕД-со-3-чекори-за-затемнување-со-5-светла---Lejo
  Плафонска светилка со златна ламба со ЛЕД со 3 чекори за затемнување со 5 светла - Lejo
  F
  17.115,00 ден. 9.515,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Плафонска-светилка-црна-со-дрво-со-вклучено-ЛЕД-3-светла---Marien
  Плафонска светилка црна со дрво со вклучено ЛЕД 3 светла - Marien
  10.429,00 ден. 8.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Плафонска-светилка-црна-со-ЛЕД-со-3-чекори-за-затемнување-со-4-светла---Navara
  Плафонска светилка црна со ЛЕД со 3 чекори за затемнување со 4 светла - Navara
  F
  24.839,00 ден. 12.879,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Плафонска-светилка-бела-30-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка бела 30 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  4.905,00 ден. 2.635,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-вклучен-LED---Plomp
  Модерна ѕидна ламба црна со вклучен LED - Plomp
  F
  9.755,00 ден. 6.565,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Челичен-LED-панел-120-cm-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Liv
  Челичен LED панел 120 cm вкл. LED со далечински управувач - Liv
  F
  22.389,00 ден. 11.285,00 ден.
  Of bespaar 52% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерна-таванска-ламба-црна-со-ЛЕД-и-придушувач---Rondas
  Модерна таванска ламба црна со ЛЕД и придушувач - Rondas
  F
  12.819,00 ден. 8.279,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Дизајнерска-таванска-светилка-црна-со-вклучен-LED-со-3-скали-за-затемнување---Роуан
  Дизајнерска таванска светилка црна со вклучен LED со 3 скали за затемнување - Роуан
  F
  9.755,00 ден. 6.689,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Дизајнерска-таванска-светилка-црна-со-ЛЕД---Александра
  Дизајнерска таванска светилка црна со ЛЕД - Александра
  7.669,00 ден. 6.605,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Дизајнерска-таванска-светилка-со-златна-боја-со-ЛЕД-со-3-скали-за-затемнување---Роуан
  Дизајнерска таванска светилка со златна боја со ЛЕД со 3 скали за затемнување - Роуан
  F
  9.755,00 ден. 6.505,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Плафонска-ламба-издолжена-црна-во-3-скалила-со-затемнување---Плазас-Ново
  Плафонска ламба издолжена црна во 3 скалила со затемнување - Плазас Ново
  F
  10.979,00 ден. 5.825,00 ден.
  Of bespaar 50% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Плафонска-светилка-бела-30-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка бела 30 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  4.905,00 ден. 2.635,00 ден.
  Of bespaar 52% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Плафонска-светилка-црна-30-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка црна 30 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  4.905,00 ден. 2.515,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Плафонска-светилка-бела-22,5-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка бела 22,5 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  3.065,00 ден. 1.655,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Бела-грејна-плоча-120-cm-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Нелија
  Бела грејна плоча 120 cm вкл. LED со далечински управувач - Нелија
  33.675,00 ден. 22.365,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Грејна-плоча-Бела-60-cm-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Нелија
  Грејна плоча Бела 60 cm вкл. LED со далечински управувач - Нелија
  26.315,00 ден. 18.975,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерен-LED-панел-Бело-46-cm-вкл.-LED-2700---5000K---Luntani
  Модерен LED панел Бело 46 cm вкл. LED 2700 - 5000K - Luntani
  14.045,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Плафонска-ламба-црна-85-cm-Вкл.-LED-затемнување-во-3-чекори---Анита
  Плафонска ламба црна 85 cm Вкл. LED затемнување во 3 чекори - Анита
  18.955,00 ден. 13.925,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
219 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products