Фенери

Градинарски фенери во различни форми и стилови!

Во нашиот асортиман на градински фенери, ќе најдете надворешни јавни светилки, ѕидни фенери, висечки фенери и ѕидни фенери. Сите надворешни фенери придонесуваат градината и другиот надворешен простор да изгледа привлечно осветлен навечер.

Фенери
40 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Класичен-фенер-црн-122-cm-IP44---Капитал
  Класичен фенер црн 122 cm IP44 - Капитал
  2.759,00 ден. 1.105,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 2. Класично-подно-светло-на-отворено-црно-42,2-cm-IP44---New-Haven
  Класично подно светло на отворено црно 42,2 cm IP44 - New Haven
  1.655,00 ден. 1.039,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Романтичен-надворешен-ѕиден-фенер-бронза---Лондон
  Романтичен надворешен ѕиден фенер бронза - Лондон
  3.679,00 ден. 1.659,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 4. Фенер-црна-со-проѕирно-стакло-200-cm-3-светло-IP44---Sfera
  Фенер црна со проѕирно стакло 200 cm 3-светло IP44 - Sfera
  15.275,00 ден. 9.419,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Паметен-фенер-антички-златен-3-светилки-IP44-вкл.-Wifi-ST64---Капитал
  Паметен фенер антички златен 3-светилки IP44 вкл. Wifi ST64 - Капитал
  E
  13.365,00 ден. 6.959,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Паметен-фенер-црн-3-светло-IP44-со-вклучен-Wifi-ST64---Капитал
  Паметен фенер црн 3-светло IP44 со вклучен Wifi ST64 - Капитал
  E
  12.995,00 ден. 6.959,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Винтиџ-надворешен-фенер-антички-златен-240-cm-2-светло---Антигва
  Винтиџ надворешен фенер антички златен 240 cm 2-светло - Антигва
  18.955,00 ден. 11.285,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметен-надворешен-фенер-црн-200-см-IP44-со-вклучен-Wifi-ST64---Хавана
  Паметен надворешен фенер црн 200 см IP44 со вклучен Wifi ST64 - Хавана
  E
  10.425,00 ден. 5.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерен-фенер-црн-со-проѕирно-стакло-200-cm-IP44---Sfera
  Модерен фенер црн со проѕирно стакло 200 cm IP44 - Sfera
  10.365,00 ден. 6.405,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Надворешен-фенер-црн-220-cm-3-светло-IP44---Хавана
  Надворешен фенер црн 220 cm 3-светло IP44 - Хавана
  13.435,00 ден. 9.325,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Селски-надворешен-црн-фенер-IP44---Њу-Орлеанс-3
  Селски надворешен црн фенер IP44 - Њу Орлеанс 3
  18.095,00 ден. 9.139,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Smart-buiten-lantaarn-antiek-goud-125-cm-IP44-incl.-Wifi-A60---Daphne
  Smart buiten lantaarn antiek goud 125 cm IP44 incl. Wifi A60 - Daphne
  8.769,00 ден. 3.955,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Smart-buiten-lantaarn-zwart-125-cm-IP44-incl.-Wifi-A60---Daphne
  Smart buiten lantaarn zwart 125 cm IP44 incl. Wifi A60 - Daphne
  7.789,00 ден. 3.599,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Надворешен-фенер-црн-220-cm-2-светло-IP44---Хавана
  Надворешен фенер црн 220 cm 2-светло IP44 - Хавана
  11.349,00 ден. 7.425,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Надворешна-светилка-столб-црна-100-cm---Амстердам
  Надворешна светилка столб црна 100 cm - Амстердам
  10.365,00 ден. 5.825,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерен-надворешен-фенер-темно-сив-136,5-cm---Платар
  Модерен надворешен фенер темно сив 136,5 cm - Платар
  9.755,00 ден. 5.825,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерна-надворешна-светилка-столб-црна-100-cm---Ротердам
  Модерна надворешна светилка столб црна 100 cm - Ротердам
  10.735,00 ден. 5.459,00 ден.
  Of bespaar 52% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Класичен-фенер-црн-3-светло-IP44---Капитал
  Класичен фенер црн 3-светло IP44 - Капитал
  10.979,00 ден. 5.395,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Класичен-надворешен-фенер-црн-200-cm-IP44---Хавана
  Класичен надворешен фенер црн 200 cm IP44 - Хавана
  9.755,00 ден. 5.395,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Класичен-фенер-антички-златен-3-светилки-IP44---Капитал
  Класичен фенер антички златен 3-светилки IP44 - Капитал
  11.349,00 ден. 5.209,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Модерен-лампион-црно-со-проѕирно-стакло-100-cm-IP44---Sfera
  Модерен лампион црно со проѕирно стакло 100 cm IP44 - Sfera
  4.905,00 ден. 3.015,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Паметен-надворешен-фенер-црн-120-cm-вкл.-WiFi-ST64---Њу-Орлеанс
  Паметен надворешен фенер црн 120 cm вкл. WiFi ST64 - Њу Орлеанс
  F
  4.655,00 ден. 2.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Надворешна-светилка-сива-50-cm-IP44---Sutton
  Надворешна светилка сива 50 cm IP44 - Sutton
  7.299,00 ден. 4.295,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Рурална-надворешна-светилка-црна-IP44---Guardado
  Рурална надворешна светилка црна IP44 - Guardado
  6.685,00 ден. 4.295,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Класичен-надворешен-фенер-антички-златен-100-cm-IP44---Daphne
  Класичен надворешен фенер антички златен 100 cm IP44 - Daphne
  8.279,00 ден. 3.435,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Класичен-надворешен-фенер-антички-златен-100-cm-IP44---Бриж
  Класичен надворешен фенер антички златен 100 cm IP44 - Бриж
  7.299,00 ден. 3.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Класичен-надворешен-фенер-црн-125-cm-IP44---Daphne
  Класичен надворешен фенер црн 125 cm IP44 - Daphne
  7.299,00 ден. 3.309,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Винтиџ-надворешен-фенер-антички-златен-120-cm---Антигва
  Винтиџ надворешен фенер антички златен 120 cm - Антигва
  5.209,00 ден. 2.635,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Класична-стоечка-надворешна-светилка-црна-125-cm-IP44---Њу-Орлеанс
  Класична стоечка надворешна светилка црна 125 cm IP44 - Њу Орлеанс
  4.905,00 ден. 2.575,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Столна-ламба-на-полнење-30-cm-IP44-бела---Storm-Small
  Столна ламба на полнење 30 cm IP44 бела - Storm Small
  4.905,00 ден. 2.515,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Модерен-надворешен-фенер-под-темно-сива-боја---Платар
  Модерен надворешен фенер под темно сива боја - Платар
  5.209,00 ден. 2.389,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 32. Стоечки-надворешен-фенер-црн-120-cm-IP44---Њу-Орлеанс
  Стоечки надворешен фенер црн 120 cm IP44 - Њу Орлеанс
  3.985,00 ден. 1.959,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 33. Винтиџ-надворешен-фенер-антички-златен-45-cm---Антигва
  Винтиџ надворешен фенер антички златен 45 cm - Антигва
  3.495,00 ден. 1.899,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 34. Класичен-фенер-црна---Њу-Хевн
  Класичен фенер црна - Њу Хевн
  2.515,00 ден. 1.535,00 ден.
  Of bespaar 45% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 35. Рурална-висечка-светилка-бела-IP44---Ана
  Рурална висечка светилка бела IP44 - Ана
  2.515,00 ден. 1.469,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 36. Класичен-надворешен-ѕиден-фенер-црн-IP44---Њу-Орлеанс-надолу
  Класичен надворешен ѕиден фенер црн IP44 - Њу Орлеанс надолу
  3.005,00 ден. 1.409,00 ден.
  Of bespaar 58% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
40 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page

     

new

New Products