Насочени LED светла

Стилски насочени LED светла за секој животен стил

Со насочените LED светла можете да го осветлите вашиот ентериер на стилски и енергетски ефикасен начин. Насочените LED светла со неколку точки на прилагодување може да обезбедат осветлување што ќе ѝ даде акцент на атмосферата во просторијата. Најдете ги совршените насочени LED светла за енергетски ефикасно основно осветлување!

Насочени LED светла
42 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  E
  56.979,00 ден. 29.255,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  E
  51.459,00 ден. 29.439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Вградена-дамка-бела-со-вклучен-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Вградена дамка бела со вклучен LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  919,00 ден. 675,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Сет-од-6-рефлектори-од-челик-со-вклучен-LED-IP65-Solar---Тери
  Сет од 6 рефлектори од челик со вклучен LED IP65 Solar - Тери
  9.755,00 ден. 6.089,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерен-алуминиум-со-земјена-точка-со-вклучен-LED-20W---Мост
  Модерен алуминиум со земјена точка со вклучен LED 20W - Мост
  D
  12.819,00 ден. 8.159,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Комплет-од-6-земјени-рефлектори-црни-со-вклучено-LED-IP65-Solar---Terry
  Комплет од 6 земјени рефлектори црни со вклучено LED IP65 Solar - Terry
  10.365,00 ден. 5.339,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Комплет-од-3-вдлабнати-рефлектори-црни-со-вклучен-LED-со-3-скалила-затемнување---Miu
  Комплет од 3 вдлабнати рефлектори црни со вклучен LED со 3-скалила затемнување - Miu
  G
  1.839,00 ден. 1.039,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерен-челик-со-рефлектори-за-земја-со-50-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен челик со рефлектори за земја со 50 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  9.755,00 ден. 4.879,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-црна-вдлабна-точка-со-вклучена-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Модерна црна вдлабна точка со вклучена LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  859,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Сет-од-5-вдлабнати-дамки-бели-3-степени-затемнување---Ulo
  Сет од 5 вдлабнати дамки бели 3-степени затемнување - Ulo
  3.665,00 ден. 2.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерен-рефлектор-на-земја-црна-30-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен рефлектор на земја црна 30 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  6.685,00 ден. 2.819,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Вдлабнати-дамки-бело-со-вклучен-LED-со-3-скалила-затемнување---Ulo
  Вдлабнати дамки бело со вклучен LED со 3-скалила затемнување - Ulo
  F
  735,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Рефлектор-на-земја-со-вклучен-LED-на-соларна-енергија-IP44---Мал
  Рефлектор на земја со вклучен LED на соларна енергија IP44 - Мал
  1.839,00 ден. 1.039,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Inbouwspot-wit-14,5-cm-incl.-LED-3-staps-dimbaar-in-kelvin---Stephanie
  Inbouwspot wit 14,5 cm incl. LED 3-staps dimbaar in kelvin - Stephanie
  735,00 ден. 675,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 15. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-ЛЕД-со-прекинувач---Нола
  Модерна ѕидна ламба црна со ЛЕД со прекинувач - Нола
  E
  1.535,00 ден. 859,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерна-вдлабна-црна-точка-со-вклучен-LED-IP65-со-затемнување-во-3-чекори---Едноставно
  Модерна вдлабна црна точка со вклучен LED IP65 со затемнување во 3 чекори - Едноставно
  E
  1.039,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 50% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Вграден-рефлектор-бело-со-вклучен-LED-7W-560-lm-IP65---Blanca
  Вграден рефлектор бело со вклучен LED 7W 560 lm IP65 - Blanca
  859,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 18. Модерен-рефлектор-на-земја-црна-50-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен рефлектор на земја црна 50 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  9.755,00 ден. 5.089,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Сет-од-5-вдлабнати-дамки-црни-3-степени-затемнување---Ulo
  Сет од 5 вдлабнати дамки црни 3-степени затемнување - Ulo
  3.665,00 ден. 2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Комплет-од-6-вдлабнати-дамки-црни-со-вклучено-LED-IP65-со-затемнување-во-3-чекори---едноставно
  Комплет од 6 вдлабнати дамки црни со вклучено LED IP65 со затемнување во 3 чекори - едноставно
  E
  5.825,00 ден. 3.435,00 ден.
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. LED-3-фазна-точка-за-трака-црна-15W-2700K-вкл.-AR111--Експерт
  LED 3-фазна точка за трака црна 15W 2700K вкл. AR111- Експерт
  F
  6.129,00 ден. 3.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Модерен-челик-за-рефлектори-од-земја-30-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен челик за рефлектори од земја 30 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  6.685,00 ден. 3.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Set-van-3-inbouwspots-wit-incl.-LED-3000K-5W-IP65---Blanca
  Set van 3 inbouwspots wit incl. LED 3000K 5W IP65 - Blanca
  2.199,00 ден. 1.355,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Модерна-таванска-ламба-црна-со-вклучена-LED-3-светла---Nola
  Модерна таванска ламба црна со вклучена LED 3 светла - Nola
  E
  3.125,00 ден. 1.779,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Комплет-од-3-вдлабнати-рефлектори-со-бели-LED-IP44---Relax-LED
  Комплет од 3 вдлабнати рефлектори со бели LED IP44 - Relax LED
  F
  2.389,00 ден. 1.655,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Комплет-од-3-вдлабнати-рефлектори-челик-со-вклучен-LED-IP44---Relax-LED
  Комплет од 3 вдлабнати рефлектори челик со вклучен LED IP44 - Relax LED
  F
  2.819,00 ден. 1.425,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Комплет-од-5-модерни-вдлабнати-рефлектори-црни-со-вклучено-LED-со-затемнување-во-3-чекори---Mio
  Комплет од 5 модерни вдлабнати рефлектори црни со вклучено LED со затемнување во 3 чекори - Mio
  G
  2.819,00 ден. 1.349,00 ден.
  Of bespaar 55% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
42 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products