Тавански насочени светла

Идеално таванско осветлување за вашиот дом!

Таванските насочени светла се совршеното основно осветлување за вашиот ентериер. Изберете го совршеното таванско насочено осветлување и совршено осветлете го домот од таванот. Таванските насочени светла совршено го распространуваат светлото во внатрешниот простор!

Тавански насочени светла
693 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-14-WiFi-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 14 WiFi GU10 црно - Jeana
  G
  34.119,00 ден. 20.465,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  E
  56.979,00 ден. 29.255,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  E
  51.459,00 ден. 29.439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Модерен-еднофазен-шински-систем-со-5-висечки-светилки-црни---Cavalux
  Модерен еднофазен шински систем со 5 висечки светилки црни - Cavalux
  12.819,00 ден. 7.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-точки-со-вклучено-5-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 точки со вклучено 5 GU10 црно - Jeana
  G
  12.499,00 ден. 7.369,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  7.225,00 ден. 4.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерен-железнички-систем-црн-5-светло-1-фазен---Gissi
  Модерен железнички систем црн 5-светло 1-фазен - Gissi
  10.365,00 ден. 6.379,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерно-место-за-бања-бело-квадратно-3-светло-IP44---Ducha
  Модерно место за бања бело квадратно 3-светло IP44 - Ducha
  5.519,00 ден. 3.925,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-црна-точка-за-бања-со-3-светла-IP44---Japie
  Модерна црна точка за бања со 3 светла IP44 - Japie
  8.279,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерен-месинг-квадрат-со-3-светлина-IP44---Дуча
  Модерен месинг квадрат со 3-светлина IP44 - Дуча
  6.685,00 ден. 4.415,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Сет-од-2-модерни-дамки-црни-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки црни кружни прилагодливи - Go Nine
  9.755,00 ден. 6.439,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сет-од-2-модерни-дамки-бели-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки бели кружни прилагодливи - Go Nine
  9.755,00 ден. 5.579,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Дизајнерско-место-бело-правоаголно-AR111-2-светло---Кутија
  Дизајнерско место бело правоаголно AR111 2-светло - Кутија
  6.685,00 ден. 4.599,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Прилагодлива-црна-паметна-точка-со-2-Wifi-GU10---Мајкл
  Прилагодлива црна паметна точка со 2 Wifi GU10 - Мајкл
  G
  4.285,00 ден. 3.365,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Модерен-таван-рефлектор-бело-4-светло---Tubo
  Модерен таван рефлектор бело 4-светло - Tubo
  7.299,00 ден. 3.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерен-таван-рефлектор-црно-прилагодливо-со-4-светла---Renna
  Модерен таван рефлектор црно прилагодливо со 4 светла - Renna
  7.299,00 ден. 3.825,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-3-точки-бело---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 3 точки бело - Jeana
  5.209,00 ден. 3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Модерен-челик-на-место-за-бања-со-3-светлини-IP44---Ducha
  Модерен челик на место за бања со 3 светлини IP44 - Ducha
  6.129,00 ден. 3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерна-црна-точка-за-бања-со-2-светла-IP44---Ducha
  Модерна црна точка за бања со 2 светла IP44 - Ducha
  3.739,00 ден. 2.515,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Дизајн-на-место-месинг-прилагодлив-со-2-светла---Мајкл
  Дизајн на место месинг прилагодлив со 2 светла - Мајкл
  3.739,00 ден. 2.249,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Модерен-плафонски-рефлектор-црно-прилагодлив-со-2-светла---Renna
  Модерен плафонски рефлектор црно прилагодлив со 2 светла - Renna
  3.739,00 ден. 2.175,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Дизајнерско-место-бело-прилагодливо-со-2-светла---Мајкл
  Дизајнерско место бело прилагодливо со 2 светла - Мајкл
  3.435,00 ден. 2.085,00 ден.
  Of bespaar 45% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Дизајнерско-место-прилагодливо-злато---Scopio-Honey
  Дизајнерско место прилагодливо злато - Scopio Honey
  4.109,00 ден. 2.025,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Модерно-место-бело---дуо-Ронда
  Модерно место бело - дуо Ронда
  4.905,00 ден. 1.959,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Spot-gold-2-светилки-прилагодливи-со-димно-стакло---Атина
  Spot gold 2-светилки прилагодливи со димно стакло - Атина
  4.599,00 ден. 1.839,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Модерна-таванска-ламба-црна-со-златни-3-светла---Lofty
  Модерна таванска ламба црна со златни 3 светла - Lofty
  6.129,00 ден. 1.779,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Модерна-таванска-светилка-бела-3-светлона-правоаголна-прилагодлива---Jeana
  Модерна таванска светилка бела 3-светлона правоаголна прилагодлива - Jeana
  2.945,00 ден. 1.759,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Модерна-точка-црна-со-димно-стакло-2-светла---Атина
  Модерна точка црна со димно стакло 2 светла - Атина
  3.799,00 ден. 1.655,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Точка-црна-со-златна-2-светла---Атина-жица
  Точка црна со златна 2-светла - Атина жица
  4.905,00 ден. 1.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
693 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products