Во врска со lampaisvetlina

Lampaisvetlina започна како мала продавница за светилки во градот Валкенсвард, Холандија, во 2007 година. Единаесет години подоцна, Lampaisvetlina е лидер на пазарот во доменот на индустријата за светилки во Европа. Нашата мисија е да им помогнеме на потрошувачите да создадат повеќе простор за атмосферско и функционално осветлување врз основа на своите вкусови и потреби.

Сега сме меѓународна компанија со онлајн продавници во 39 земји, а Холандија, Белгија и Германија се нашите најголеми пазари за продажба. Имаме канцеларии за поддршка на потрошувачите низ цела Европа.

Lampaisvetlina е брзорастечка компанија. Нашите резерви опфаќаат над 3000 производи подготвени за нарачка. Како потрошувач, може директно да ни се обратите со прашања или барања што ги имате во врска со светилки. Овде сме за вас!

Идентификација на снабдувач

Lamp en Licht Online B.V., што работи под името "lampaisvetlina.mk"
Деловна адреса: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Netherlands

Телефонски број:
Е-адреса: [email protected]

CoC број: 67722415
ДДВ број: NL857149039B01

Европската комисија обезбедува платформа за решавање на споровите онлајн (ODR) до која може да се пристапи преку https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Подготвени сме да учествуваме во постапки за вонсудско решавање спорови пред тело за решавање спорови на потрошувачите.