Висечки LED светла

Висечки LED светла за совршена атмосфера!

Висечките LED светла може привлечно да ја осветлат вашата дневна соба или трпезаријата и да се користат како осветлување на просторот за работа. Спуштеното LED осветлување има долг работен век и ниска потрошувачка на енергија. Во нашиот асортиман ќе ги најдете совршените висечки LED светилки кои се идеални за вашиот животен стил!

Висечки LED светла
98 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 1. Висечка-светилка-црна-вкл.-LED-3-степена-затемнување-3-светло---Anello
  Висечка светилка црна вкл. LED 3-степена затемнување 3-светло - Anello
  19.035,00 ден. 9.979,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Дизајн-висечка-светилка-црна-со-златно-вкл.-LED-затемнување---Joy
  Дизајн висечка светилка црна со златно вкл. LED затемнување - Joy
  13.125,00 ден. 9.843,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметна-висечка-ламба-црна-60-cm-со-вклучена-LED-и-RGBW---Girello
  Паметна висечка ламба црна 60 cm со вклучена LED и RGBW - Girello
  F
  21.499,00 ден. 10.409,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Модерна-висечка-светилка-LED-црна---Задебелена
  Модерна висечка светилка LED црна - Задебелена
  E
  13.489,00 ден. 7.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Дизајн-висечка-светилка-месинг-вкл.-LED---Bea
  Дизајн висечка светилка месинг вкл. LED - Bea
  4.189,00 ден. 3.141,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Moderne-hanglamp-zwart-160-cm-dimbaar---Benson
  Moderne hanglamp zwart 160 cm dimbaar - Benson
  33.175,00 ден. 24.879,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Moderne-hanglamp-zwart-119-cm-dimbaar---Dasha
  Moderne hanglamp zwart 119 cm dimbaar - Dasha
  26.509,00 ден. 19.875,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Дизајн-висечка-светилка-златна-72-cm-со-вклучен-LED-затемнување---Rowan
  Дизајн висечка светилка златна 72 cm со вклучен LED затемнување - Rowan
  25.195,00 ден. 18.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Moderne-hanglamp-zwart-125-cm-dimbaar---Boone
  Moderne hanglamp zwart 125 cm dimbaar - Boone
  23.665,00 ден. 17.748,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Дизајн-висечка-светилка-златна-вкл.-LED-91-cm---Belinda
  Дизајн висечка светилка златна вкл. LED 91 cm - Belinda
  23.349,00 ден. 17.511,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Moderne-hanglamp-zwart-145-cm-dimbaar---Kahan
  Moderne hanglamp zwart 145 cm dimbaar - Kahan
  22.279,00 ден. 16.709,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Дизајн-висечка-светилка-црна-55cm-со-вклучен-LED-затемнување---Rowan
  Дизајн висечка светилка црна 55cm со вклучен LED затемнување - Rowan
  20.269,00 ден. 15.201,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Дизајн-висечка-светилка-златна-55-cm-со-вклучен-LED-затемнување---Rowan
  Дизајн висечка светилка златна 55 cm со вклучен LED затемнување - Rowan
  20.269,00 ден. 14.969,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
98 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products