Светилки во форма на тавански вентилатор

Осветлување и ладење: добивате две во едно со овие тавански вентилатори и светла!

Внесете свеж воздух во вашиот дом со нов лустер во форма на тавански вентилатор! Совршен додаток на ентериерот каде што климата е потопла. Дополнете го вашиот ентериер со нашето осветлување со вентилатори и уживајте во светлината и свежината во вашиот дом. Купете ги уште сега!

Светилки во форма на тавански вентилатор
67 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Црн-тавански-вентилатор-со-далечински-управувач-5-светла---Gaiola
  Црн тавански вентилатор со далечински управувач 5 светла - Gaiola
  28.645,00 ден. 16.385,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Вентилатор-на-таван-во-бела-боја-со-далечински-управувач---Vifte
  Вентилатор на таван во бела боја со далечински управувач - Vifte
  F
  22.485,00 ден. 13.245,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 3. Вентилатор-бел-таван-со-ЛЕД-и-далечински-управувач---Kolm
  Вентилатор бел таван со ЛЕД и далечински управувач - Kolm
  F
  18.789,00 ден. 12.259,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Плафонски-вентилатор-златен-со-далечински-управувач---Кул
  Плафонски вентилатор златен со далечински управувач - Кул
  17.559,00 ден. 10.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Челичен-тавански-вентилатор-со-далечински-управувач---Cool-52
  Челичен тавански вентилатор со далечински управувач - Cool 52
  17.559,00 ден. 9.549,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Црн-тавански-вентилатор-со-далечински-управувач---Fanattic
  Црн тавански вентилатор со далечински управувач - Fanattic
  E
  13.489,00 ден. 9.365,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Црн-тавански-вентилатор-со-LED-со-далечински-управувач---Kees
  Црн тавански вентилатор со LED со далечински управувач - Kees
  15.709,00 ден. 8.875,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметен-тавански-вентилатор-во-црна-боја-со-LED-затемнување---Climo
  Паметен тавански вентилатор во црна боја со LED затемнување - Climo
  F
  15.095,00 ден. 8.809,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Индустриски-тавански-вентилатор-црно---Mistral-Magna
  Индустриски тавански вентилатор црно - Mistral Magna
  14.109,00 ден. 8.565,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Плафонски-вентилатор-црна-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Mandy
  Плафонски вентилатор црна вкл. LED со далечински управувач - Mandy
  F
  10.779,00 ден. 7.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Вентилатор-на-плафон-црно---Мистрал-42
  Вентилатор на плафон црно - Мистрал 42
  10.779,00 ден. 7.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Вентилатор-на-таванот-сива-боја---Мистрал-42
  Вентилатор на таванот сива боја - Мистрал 42
  10.779,00 ден. 6.285,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Вентилатор-за-таван-сребрен-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Clima
  Вентилатор за таван сребрен вкл. LED со далечински управувач - Clima
  F
  13.489,00 ден. 7.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Плафонски-вентилатор-бел-со-далечински-управувач---Fanattic
  Плафонски вентилатор бел со далечински управувач - Fanattic
  B
  13.489,00 ден. 8.319,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Плафонски-вентилатор-бел-со-далечински-управувач---Rotar
  Плафонски вентилатор бел со далечински управувач - Rotar
  11.399,00 ден. 6.285,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Вентилатор-на-таванот-сив-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Emily
  Вентилатор на таванот сив вкл. LED со далечински управувач - Emily
  F
  14.109,00 ден. 6.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Плафонски-вентилатор-црно---свежо-3
  Плафонски вентилатор црно - свежо 3
  7.335,00 ден. 4.805,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Плафонски-вентилатор-бел-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Clima
  Плафонски вентилатор бел вкл. LED со далечински управувач - Clima
  F
  18.175,00 ден. 6.595,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Вентилатор-за-таван-бронза---Мистрал-42
  Вентилатор за таван бронза - Мистрал 42
  10.779,00 ден. 6.839,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Индустриски-плафонски-вентилатор-со-светилка-100-cm-дрво---Ветер
  Индустриски плафонски вентилатор со светилка 100 cm дрво - Ветер
  7.335,00 ден. 5.501,25 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Статив-за-подно-вентилатор-црно-со-златни-4-светла---Ким
  Статив за подно вентилатор црно со златни 4 светла - Ким
  15.955,00 ден. 5.849,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
67 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products