Надворешни насочени светла

Откријте ја нашата палета на надворешни светла тука!

Градинарските насочени светла се идеални за осветлување на одреден објект, како што е дрво, ѕид или патека. Има најразлични видови надворешни насочени светла од коишто може да си го изберете омиленото. Со надворешните светла можете да ја претворите вашата куќа во атрактивна средина.

Надворешни насочени светла
120 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Вградена-дамка-бела-со-вклучен-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Вградена дамка бела со вклучен LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  919,00 ден. 675,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Сет-од-6-рефлектори-од-челик-со-вклучен-LED-IP65-Solar---Тери
  Сет од 6 рефлектори од челик со вклучен LED IP65 Solar - Тери
  9.755,00 ден. 6.089,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Сет-од-5-модерни-рефлектори-од-челик-IP44-соларни---мали
  Сет од 5 модерни рефлектори од челик IP44 соларни - мали
  9.185,00 ден. 4.739,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Комплет-од-6-земјени-рефлектори-црни-со-вклучено-LED-IP65-Solar---Terry
  Комплет од 6 земјени рефлектори црни со вклучено LED IP65 Solar - Terry
  10.365,00 ден. 5.339,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерен-челик-со-рефлектори-за-земја-со-50-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен челик со рефлектори за земја со 50 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  9.755,00 ден. 4.879,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Модерна-црна-вдлабна-точка-со-вклучена-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Модерна црна вдлабна точка со вклучена LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  859,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Сет-од-5-вдлабнати-дамки-бели-3-степени-затемнување---Ulo
  Сет од 5 вдлабнати дамки бели 3-степени затемнување - Ulo
  3.665,00 ден. 2.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерен-рефлектор-на-земја-црна-30-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен рефлектор на земја црна 30 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  6.685,00 ден. 2.819,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерни-паметни-вдлабнати-црни-кружни-точки-со-WiFi-GU10-IP54---Xena
  Модерни паметни вдлабнати црни кружни точки со WiFi GU10 IP54 - Xena
  G
  1.589,00 ден. 1.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметна-вдлабнатина-црна-квадратна-точка-IP44-вкл.-Wifi-GU10---Xena
  Паметна вдлабнатина црна квадратна точка IP44 вкл. Wifi GU10 - Xena
  G
  1.649,00 ден. 1.279,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Вдлабнати-дамки-бело-со-вклучен-LED-со-3-скалила-затемнување---Ulo
  Вдлабнати дамки бело со вклучен LED со 3-скалила затемнување - Ulo
  F
  735,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Рефлектор-на-земја-со-вклучен-LED-на-соларна-енергија-IP44---Мал
  Рефлектор на земја со вклучен LED на соларна енергија IP44 - Мал
  1.839,00 ден. 1.039,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сет-од-3-рефлектори-со-вдлабнати-бањи-црн-квадрат-IP44---Xena
  Сет од 3 рефлектори со вдлабнати бањи црн квадрат IP44 - Xena
  2.935,00 ден. 2.365,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерна-бања-вдлабна-црна-точка---Доку
  Модерна бања вдлабна црна точка - Доку
  1.469,00 ден. 1.225,00 ден.
  Of bespaar 25% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Модерна-бања-вдлабнато-место-бело---барака
  Модерна бања вдлабнато место бело - барака
  1.225,00 ден. 615,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерна-бања-вдлабнати-место-црна---барака
  Модерна бања вдлабнати место црна - барака
  1.225,00 ден. 615,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерни-вдлабнати-рефлектори-бела-круг-IP44---Xena-круг
  Модерни вдлабнати рефлектори бела круг IP44 - Xena круг
  1.839,00 ден. 615,00 ден.
  Of bespaar 70% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Модерна-вдлабна-црна-точка-со-вклучен-LED-IP65-со-затемнување-во-3-чекори---Едноставно
  Модерна вдлабна црна точка со вклучен LED IP65 со затемнување во 3 чекори - Едноставно
  E
  1.039,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 50% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Вграден-рефлектор-бело-со-вклучен-LED-7W-560-lm-IP65---Blanca
  Вграден рефлектор бело со вклучен LED 7W 560 lm IP65 - Blanca
  859,00 ден. 549,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
 20. Сет-од-6-челични-точки-AR111-прилагодливи-IP65---Delux-Honey
  Сет од 6 челични точки AR111 прилагодливи IP65 - Delux Honey
  43.789,00 ден. 21.299,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Сет-од-6-брадавици-на-заземјување-AR111-прилагодливи-IP65---Delux-Honey
  Сет од 6 брадавици на заземјување AR111 прилагодливи IP65 - Delux Honey
  43.789,00 ден. 23.269,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Сет-од-5-надворешни-точки-од-нерѓосувачки-челик-IP65---Delux
  Сет од 5 надворешни точки од нерѓосувачки челик IP65 - Delux
  18.079,00 ден. 14.405,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Сет-од-5-челични-дамки-IP65---Основен-квадрат
  Сет од 5 челични дамки IP65 - Основен квадрат
  17.775,00 ден. 7.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Сет-од-3-црни-дамки-на-отворено-со-LED-IP67---Ceci-2
  Сет од 3 црни дамки на отворено со LED IP67 - Ceci 2
  13.795,00 ден. 7.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Сет-од-3-челични-дамки-на-отворено,-прилагодливи-IP65---Delux
  Сет од 3 челични дамки на отворено, прилагодливи IP65 - Delux
  10.849,00 ден. 8.679,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Сет-од-6-модерен-челик-од-не'рѓосувачки-челик---Основен-круг
  Сет од 6 модерен челик од не'рѓосувачки челик - Основен круг
  15.029,00 ден. 9.199,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Сет-од-4-шилести-точки-црни-со-LED-IP68---Гарли
  Сет од 4 шилести точки црни со LED IP68 - Гарли
  G
  9.139,00 ден. 5.765,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Модерен-рефлектор-на-земја-црна-50-cm-со-вклучен-LED-IP65---Eline
  Модерен рефлектор на земја црна 50 cm со вклучен LED IP65 - Eline
  F
  9.755,00 ден. 5.089,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
120 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products