Паметни насочени светла

Паметни насочени светла за секој ентериер

Паметните насочени светла се лесни за работа преку апликација или со помош на вашиот домашен асистент. Ова ви овозможува да ги поставите интензитетот и бојата на светлината. Со паметните насочени светла, секогаш ќе ја имате посакуваната атмосфера во вашиот дом! Паметните насочени светла едноставно се поврзуваат со WiFi, овозможувајќи ви да ги контролирате светилките. Уживајте во паметните насочени светла од удобноста на вашиот кауч!

Паметни насочени светла
139 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
 1. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-14-WiFi-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 14 WiFi GU10 црно - Jeana
  G
  50.829,00 ден. 23.119,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Паметен-шински-систем-црни-1-фазни-светла-со-10-вкл.-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем црни 1-фазни светла со 10 вкл. Wifi GU10 - Jeana
  F
  35.429,00 ден. 17.059,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметен-шински-систем-10-точки-1-фазна-бела-со-вклучен-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем 10 точки 1-фазна бела со вклучен Wifi GU10 - Jeana
  37.525,00 ден. 15.555,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  9.675,00 ден. 4.865,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Паметен-железнички-систем-црни-5-светла-со-вклучен-Wifi-GU10---Филм
  Паметен железнички систем црни 5 светла со вклучен Wifi GU10 - Филм
  F
  27.975,00 ден. 12.325,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Паметна-1-фазна-шина-црна-со-челик-со-вклучен-5-WiFi-GU10---Suplux
  Паметна 1-фазна шина црна со челик со вклучен 5 WiFi GU10 - Suplux
  G
  21.195,00 ден. 11.329,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-точки-со-вклучено-5-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 точки со вклучено 5 GU10 црно - Jeana
  G
  19.655,00 ден. 10.329,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Комплет-од-10-паметни-рефлектори-со-вдлабнати-црни-вкл.-Wifi-GU10---Qure
  Комплет од 10 паметни рефлектори со вдлабнати црни вкл. Wifi GU10 - Qure
  25.139,00 ден. 9.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Комплет-од-6-дамки-паметно-темно-сиво-вкл.-Wifi-GU10---Rondoo-up
  Комплет од 6 дамки паметно темно сиво вкл. Wifi GU10 - Rondoo up
  21.445,00 ден. 9.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметен-шински-систем-црна-1-фазен-со-5-WiFi-GU10---Suplux
  Паметен шински систем црна 1-фазен со 5 WiFi GU10 - Suplux
  F
  24.275,00 ден. 9.125,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Паметен-шински-систем-со-дамки-1-фазен-бело-со-5-Wifi-GU10---Gissi
  Паметен шински систем со дамки 1-фазен бело со 5 Wifi GU10 - Gissi
  G
  17.439,00 ден. 8.895,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Паметен-шински-систем-бели-1-фазни-5-светла-со-вклучен-Wifi-GU10---Jeany
  Паметен шински систем бели 1-фазни 5 светла со вклучен Wifi GU10 - Jeany
  F
  19.595,00 ден. 8.895,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Паметен-висечки-шински-систем-црна-1-фазен-со-5-WiFi-GU10---Jeana
  Паметен висечки шински систем црна 1-фазен со 5 WiFi GU10 - Jeana
  G
  18.979,00 ден. 8.679,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Паметна-точка-рѓа-кафена-со-дрво-со-вклучено-4-wifi-GU10---Gina
  Паметна точка рѓа кафена со дрво со вклучено 4 wifi GU10 - Gina
  G
  14.419,00 ден. 8.135,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Модерен-паметен-железнички-систем-црн-1-фазен-со-5-WiFi-GU10---Gissi
  Модерен паметен железнички систем црн 1-фазен со 5 WiFi GU10 - Gissi
  F
  19.595,00 ден. 7.895,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Паметен-шински-систем-бели-1-фазни-5-светла-со-вклучен-Wifi-GU10---Jeana
  Паметен шински систем бели 1-фазни 5 светла со вклучен Wifi GU10 - Jeana
  F
  21.815,00 ден. 7.219,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Паметен-1-фазен-систем-за-колосек-со-4-WiFi-GU10-точки-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен систем за колосек со 4 WiFi GU10 точки црно - Jeana
  G
  14.359,00 ден. 6.905,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Паметна-таванска-ламба-од-челик-со-дрво-со-вклучено-4-WiFi-GU10---Emado
  Паметна таванска ламба од челик со дрво со вклучено 4 WiFi GU10 - Emado
  G
  12.199,00 ден. 6.655,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Паметна-точка-и-'рѓа-кафена-со-можност-за-навалување-со-3-WiFi-GU10---Gina
  Паметна точка и 'рѓа кафена со можност за навалување со 3 WiFi GU10 - Gina
  G
  10.659,00 ден. 6.215,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Паметна-1-фазна-шина-црна-со-челик-со-3-WiFi-GU10---Suplux
  Паметна 1-фазна шина црна со челик со 3 WiFi GU10 - Suplux
  G
  11.585,00 ден. 6.215,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Паметна-таванска-светилка-рѓа-кафена-со-3-WiFi-GU10---Sorra
  Паметна таванска светилка рѓа кафена со 3 WiFi GU10 - Sorra
  G
  8.505,00 ден. 5.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Паметен-шински-систем-црна-со-3-WiFi-GU10-1-фазен---Jeana
  Паметен шински систем црна со 3 WiFi GU10 1-фазен - Jeana
  G
  9.675,00 ден. 5.359,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Паметна-таванска-светилка-бела-квадратна-со-4-Wifi-GU10---Jeana
  Паметна таванска светилка бела квадратна со 4 Wifi GU10 - Jeana
  G
  10.415,00 ден. 5.175,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Паметна-таванска-светилка-црна-квадратна-со-5-Wifi-GU10---Jeana
  Паметна таванска светилка црна квадратна со 5 Wifi GU10 - Jeana
  G
  12.879,00 ден. 4.919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Паметен-модерен-железнички-систем-црн-1-фазен-со-3-Wifi-GU10---Gissi
  Паметен модерен железнички систем црн 1-фазен со 3 Wifi GU10 - Gissi
  G
  9.059,00 ден. 4.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Паметна-модерна-плафонска-ламба-црна-со-3-WiFi-B35---Високо
  Паметна модерна плафонска ламба црна со 3 WiFi B35 - Високо
  F
  9.059,00 ден. 4.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Паметна-точка-за-бања-црна-квадратна-IP44-вкл.-3-WiFi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна квадратна IP44 вкл. 3 WiFi GU10 - Ducha
  F
  10.355,00 ден. 4.139,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Паметна-точка-рѓа-кафена-со-дрво-со-вклучено-2-wifi-GU10---Gina
  Паметна точка рѓа кафена со дрво со вклучено 2 wifi GU10 - Gina
  G
  7.335,00 ден. 4.085,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Индустриска-паметна-сива-точка-со-дрво-со-вклучено-2-WiFi-GU10---Emado
  Индустриска паметна сива точка со дрво со вклучено 2 WiFi GU10 - Emado
  G
  7.705,00 ден. 3.975,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Паметна-точка-црна-вкл.-WiFi-GU10-2-светла-со-клапи---Филм
  Паметна точка црна вкл. WiFi GU10 2 светла со клапи - Филм
  G
  7.025,00 ден. 3.975,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
139 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
new

New Products