Лампи со нитка

Пронајдете ги вашите нит лампи тука

Нит лампи се вистински креатори на расположение поради спиралата. Донесете уште повеќе атмосфера во вашиот дом со нашите убави нит лампи. Проверете ги сите подолу.

Лампи со нитка
105 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Сет-од-5-LED-светилки-E27-затемнети-до-топло-злато-8W-806-lm-2000-2700K
  Сет од 5 LED светилки E27 затемнети до топло злато 8W 806 lm 2000-2700K
  E
  3.985,00 ден. 3.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Комплет-од-5-E27-LED-светилки-спирални-G95-златни-4W-270-lm-2100K
  Комплет од 5 E27 LED светилки спирални G95 златни 4W 270 lm 2100K
  G
  3.369,00 ден. 3.075,00 ден.
  Of bespaar 13% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G125-златни-5W-450-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G125 златни 5W 450 lm 2200K
  G
  3.059,00 ден. 2.765,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-златни-5W-380-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G95 златни 5W 380 lm 2200K
  G
  3.985,00 ден. 2.519,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-5W-470-lm-2700K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G95 5W 470 lm 2700K
  F
  2.445,00 ден. 2.215,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Комплет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-ST64-goldline-5W-380-lm-2200K
  Комплет од 5 E27 LED светилки со затемнување ST64 goldline 5W 380 lm 2200K
  G
  2.139,00 ден. 1.965,00 ден.
  Of bespaar 13% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Сет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-G125-златни-5W-450-lm-2200K
  Сет од 3 E27 LED светилки со затемнување G125 златни 5W 450 lm 2200K
  G
  1.839,00 ден. 1.659,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Комплет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-димни-5W-380-lm-2200K
  Комплет од 3 E27 LED светилки со затемнување G95 димни 5W 380 lm 2200K
  F
  1.839,00 ден. 1.659,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-проѕирно-стакло-4W-320-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување проѕирно стакло 4W 320 lm 2200K
  G
  1.829,00 ден. 1.659,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Сет-од-3-E27-LED-светилки-ST64-златни-со-светло-темен-сензор-4W-400-lm-2200K
  Сет од 3 E27 LED светилки ST64 златни со светло-темен сензор 4W 400 lm 2200K
  F
  1.839,00 ден. 1.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Комплет-од-5-E14-LED-светилки-со-свеќи-B35-5W-380-lm-2700K
  Комплет од 5 E14 LED светилки со свеќи B35 5W 380 lm 2700K
  G
  1.525,00 ден. 1.415,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Комплет-од-5-E27-LED-топчести-светилки-со-затемнување-5W-470-lm-2700K
  Комплет од 5 E27 LED топчести светилки со затемнување 5W 470 lm 2700K
  F
  1.525,00 ден. 1.415,00 ден.
  Of bespaar 17% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Комплет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-A60-5W-470-lm-2700K
  Комплет од 5 E27 LED светилки со затемнување A60 5W 470 lm 2700K
  F
  1.525,00 ден. 1.415,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Комплет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-Goldline-5W-380-lm-2200K
  Комплет од 5 E27 LED светилки со затемнување Goldline 5W 380 lm 2200K
  G
  1.525,00 ден. 1.415,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Сет-од-5-E27-LED-светилки-A60-1W-80-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки A60 1W 80 lm 2200K
  G
  1.525,00 ден. 1.415,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Комплет-од-5-E14-LED-топчести-светилки-со-затемнување-P45-5W-470-lm-2700K
  Комплет од 5 E14 LED топчести светилки со затемнување P45 5W 470 lm 2700K
  F
  1.525,00 ден. 1.385,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Комплет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-5W-470-lm-2700K
  Комплет од 3 E27 LED светилки со затемнување G95 5W 470 lm 2700K
  F
  1.469,00 ден. 1.349,00 ден.
  Of bespaar 13% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Комплет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-6W-500-lm-2700K
  Комплет од 3 E27 LED светилки со затемнување 6W 500 lm 2700K
  G
  1.285,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Сет-од-3-E27-LED-светилки-A60-4W-320-lm-2700K
  Сет од 3 E27 LED светилки A60 4W 320 lm 2700K
  G
  1.285,00 ден. 1.169,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Комплет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-ST64-goldline-5W-380-lm-2200K
  Комплет од 3 E27 LED светилки со затемнување ST64 goldline 5W 380 lm 2200K
  G
  1.285,00 ден. 1.169,00 ден.
  Of bespaar 18% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Сет-од-5-E14-LED-светилки-со-свеќи-BXS35-1W-100LM-2200K
  Сет од 5 E14 LED светилки со свеќи BXS35 1W 100LM 2200K
  F
  1.215,00 ден. 1.105,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Сет-од-5-E14-светилки-за-свеќи-со-врв-на-LED-влакно-со-затемнување-250lm-2700K
  Сет од 5 E14 светилки за свеќи со врв на LED влакно со затемнување 250lm 2700K
  G
  1.215,00 ден. 1.105,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Сет-од-5-E27-LED-светилки-проѕирни-3W-250-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки проѕирни 3W 250 lm 2200K
  G
  1.215,00 ден. 1.105,00 ден.
  Of bespaar 18% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Комплет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-проѕирни-7W-806-lm-2700K
  Комплет од 5 E27 LED светилки со затемнување проѕирни 7W 806 lm 2700K
  E
  1.215,00 ден. 1.105,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Комплет-од-3-E27-LED-филаменти-G95-4W-320-lm-2700K
  Комплет од 3 E27 LED филаменти G95 4W 320 lm 2700K
  G
  1.099,00 ден.
  Of bespaar 15% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Smart-E27-LED-светилка-со-затемнување-G125-дим-806-lm-1800-3000K
  Smart E27 LED светилка со затемнување G125 дим 806 lm 1800-3000K
  E
  919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
105 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page

Предностите на нит лампата

Нитните ламби обезбедуваат топла и мека светлина поради спиралата во ламбата. Ова создава повеќе атмосфера во било која соба. Нитните ламби нудат декоративни опции поради уникатниот изглед поради спиралата. Покрај тоа, овие извори на светлина нудат високо репродуцирање на боите, што значи дека светлото изгледа подоцна во било која соба. Важна предност при купување на нитни ламби е дека не само што создаваат атмосфера, туку се и достапни. Со нитна лампа создавате удобна и привлечна атмосфера во било која соба по прифатлива цена.

Избор на правилна нитната лампа

Секоја соба има различни потреби кога станува збор за осветлување, постојат различни аспекти кои треба да се земат во предвид. На пример, замислете го фитингот, Лумен, Келвин и ватите. Што се однесува до фитингот, важно е да проверите кои одговараат на вашата лампа. На крајот, не сакате да нарачате погрешен фитинг. Луменот го покажува светлосниот интензитет на лампата. Бројот на лумените го прилагодувате на големината и функцијата на собата. Бројот на Келвин на лампата го покажува бојата на светлото. Ова често се нарекува и бојата на температурата на светлото. Што помала вредност на Келвин, толку топло е светлото. Ватажата на лампата покажува потребната моќност за работа на извор на светлина со нит. Што помала е ватажата на лампата, толку економично е. Нудиме широк спектар, па може секогаш да направите правиот избор во ламбите со нит.

Не можеш да сфатиш?

Се замарате да направите точен избор? Тогаш не се колебајте да контактирате со нашиот тим за услуги кон клиентите. Можете да го направите ова преку телефон, е-пошта или преку функцијата за чет. Заедно ќе најдеме перфектно решение за најдобрата филаментна лампа за вашиот дом.

new

New Products