Заоблени подни светилки

Прекрасна заоблена подна ламба што паѓа во очи

Заоблената подна ламба обезбедува амбиентално осветлување во домот. Во нашиот асортиман има и модерни и дизајнерски заоблени ламби. Во нашиот асортиман ќе најдете заоблени подни светилки со топчеста форма, абажур или повеќе гранки. Вие одлучувате! Дозволете убава надвисната подна ламба да го осветли вашиот ентериер.

Заоблени подни светилки
71 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
 1. Модерен-лак-светилка-челик-прилагодлив---Grande
  Модерен лак светилка челик прилагодлив - Grande
  20.889,00 ден. 10.705,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Лачна-светилка-месинг-со-бел-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со бел мермерна основа прилагодлива - XXL
  26.805,00 ден. 12.569,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Лачна-ламба-месинг-со-бела-ткаенина-нијанса-бела-50-cm---XXL
  Лачна ламба месинг со бела ткаенина нијанса бела 50 cm - XXL
  23.725,00 ден. 11.585,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Лачна-светилка-месинг-со-црн-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со црн мермерна основа прилагодлива - XXL
  26.805,00 ден. 11.319,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-црна-50-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса црна 50 cm - XXL
  22.119,00 ден. 11.299,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Лачна-ламба-челична-ткаенина-за-сенка-крем-50-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина за сенка крем 50 cm - XXL
  22.119,00 ден. 11.055,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Лачна-ламба-црна-кадифена-нијанса-сина-со-златна-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна кадифена нијанса сина со златна 50 cm - XXL
  23.105,00 ден. 10.199,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Лачна-ламба-месинг-со-мермерна-ткаенина-нијанса-сива-45-cm---XXL
  Лачна ламба месинг со мермерна ткаенина нијанса сива 45 cm - XXL
  23.725,00 ден. 9.799,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Лачна-ламба-црна-кадифена-нијанса-црна-со-златна-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна кадифена нијанса црна со златна 50 cm - XXL
  23.105,00 ден. 9.695,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Лачна-ламба-црна-кадифена-нијанса-зелена-со-златна-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна кадифена нијанса зелена со златна 50 cm - XXL
  23.105,00 ден. 9.695,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Лачна-ламба-црна-кадифена-нијанса-црвена-со-златна-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна кадифена нијанса црвена со златна 50 cm - XXL
  23.105,00 ден. 9.695,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-кафена-45-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса кафена 45 cm - XXL
  20.889,00 ден. 9.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Лачна-ламба-месинг-со-мермерна-ткаенина-нијанса-сива-45-cm---XXL
  Лачна ламба месинг со мермерна ткаенина нијанса сива 45 cm - XXL
  23.725,00 ден. 9.575,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Лачна-ламба-црна-кадифена-нијанса-тегет-со-златна-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна кадифена нијанса тегет со златна 50 cm - XXL
  23.105,00 ден. 9.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-бела-45-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса бела 45 cm - XXL
  20.889,00 ден. 9.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Лачна-ламба-црна-со-велур-нијанса-окер-жолта-со-златна-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна со велур нијанса окер жолта со златна 50 cm - XXL
  23.105,00 ден. 9.469,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерна-лак-светилка-црна-со-бела-прилагодлива---XXL
  Модерна лак светилка црна со бела прилагодлива - XXL
  23.105,00 ден. 9.429,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Лачна-ламба-челична-мов-зелена-нијанса-50/50/25---XXL
  Лачна ламба челична мов зелена нијанса 50/50/25 - XXL
  21.875,00 ден. 9.299,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Лачна-ламба-челична-ткаенина-сенка-бела-50/50/25-прилагодлива---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина сенка бела 50/50/25 прилагодлива - XXL
  21.875,00 ден. 9.245,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Модерна-лак-светилка-црна-со-дуо-нијанса-црна-со-златна---XXL
  Модерна лак светилка црна со дуо нијанса црна со златна - XXL
  23.105,00 ден. 9.135,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Ориентална-лак-светилка-црн-бамбус---Pua
  Ориентална лак светилка црн бамбус - Pua
  15.159,00 ден. 9.019,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Ориентална-лак-светилка-црна-со-природен-бамбус---Pua
  Ориентална лак светилка црна со природен бамбус - Pua
  15.159,00 ден. 8.849,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-црна-45-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса црна 45 cm - XXL
  20.889,00 ден. 8.765,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Лачна-светилка-месинг-со-бел-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со бел мермерна основа прилагодлива - XXL
  19.409,00 ден. 8.749,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Модерна-лак-светилка-црна---XXL
  Модерна лак светилка црна - XXL
  23.105,00 ден. 8.405,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Лачна-светилка-челик-со-бел-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка челик со бел мермерна основа прилагодлива - XXL
  16.575,00 ден. 7.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Лачна-светилка-челик-со-жолта-нијанса-35/35/20---XXL
  Лачна светилка челик со жолта нијанса 35/35/20 - XXL
  19.409,00 ден. 7.899,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Лачна-светилка-челик-со-сенка-35/35/20-сина-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка челик со сенка 35/35/20 сина прилагодлива - XXL
  19.409,00 ден. 7.899,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Лачна-ламба-бронза-со-мермер-и-килибарно-стакло-3-светла---Нина
  Лачна ламба бронза со мермер и килибарно стакло 3 светла - Нина
  16.575,00 ден. 7.579,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Лачна-ламба-црна-велур-сенка-цветен-дизајн-50-cm---XXL
  Лачна ламба црна велур сенка цветен дизајн 50 cm - XXL
  24.955,00 ден. 7.499,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Модерна-лачна-ламба-месинг-со-бела-нијанса---Arc-Basic
  Модерна лачна ламба месинг со бела нијанса - Arc Basic
  11.399,00 ден. 7.275,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 32. Лачна-светилка-месинг-со-црн-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со црн мермерна основа прилагодлива - XXL
  19.409,00 ден. 7.009,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 33. Модерна-лак-светилка-црна-со-бела-прилагодлива-без-сенка---XXL
  Модерна лак светилка црна со бела прилагодлива без сенка - XXL
  16.575,00 ден. 6.965,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 34. Скандинавска-лак-светилка-црна-со-злато---Ресифе
  Скандинавска лак светилка црна со злато - Ресифе
  7.335,00 ден. 6.839,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 35. Паметна-модерна-лак-светилка-црна-со-вклучен-WiFi-G95---Vinossa
  Паметна модерна лак светилка црна со вклучен WiFi G95 - Vinossa
  13.249,00 ден. 6.499,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
71 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
new

New Products