Тавански светла

Прекрасни тавански светилки за вашиот дом

Таванските светла се погодни за секоја просторија. Изборот на тавански светилки зависи од големината на просторијата и атмосферата што сакате да ја создадете. Во нашиот асортиман ќе најдете и модерни и стилски тавански светилки. Купете сега!

Тавански светла
1272 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Дизајн-таванска-светилка-црна-со-златна-12-светло---Јул
  Дизајн таванска светилка црна со златна 12-светло - Јул
  14.045,00 ден. 7.239,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  7.225,00 ден. 4.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 3. Плафонска-светилка-со-златна-ламба-со-ЛЕД-со-3-чекори-за-затемнување-со-5-светла---Lejo
  Плафонска светилка со златна ламба со ЛЕД со 3 чекори за затемнување со 5 светла - Lejo
  F
  17.115,00 ден. 9.515,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Плафонска-светилка-црна-со-дрво-со-вклучено-ЛЕД-3-светла---Marien
  Плафонска светилка црна со дрво со вклучено ЛЕД 3 светла - Marien
  10.429,00 ден. 8.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Плафонска-светилка-црна-со-ЛЕД-со-3-чекори-за-затемнување-со-4-светла---Navara
  Плафонска светилка црна со ЛЕД со 3 чекори за затемнување со 4 светла - Navara
  F
  24.839,00 ден. 12.879,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Модерно-место-за-бања-бело-квадратно-3-светло-IP44---Ducha
  Модерно место за бања бело квадратно 3-светло IP44 - Ducha
  5.519,00 ден. 3.925,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерна-црна-точка-за-бања-со-3-светла-IP44---Japie
  Модерна црна точка за бања со 3 светла IP44 - Japie
  8.279,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Плафонска-светилка-бела-30-cm-со-вклучена-LED-3-степена-затемнување-IP44---Steve
  Плафонска светилка бела 30 cm со вклучена LED 3-степена затемнување IP44 - Steve
  E
  4.905,00 ден. 2.635,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-вклучен-LED---Plomp
  Модерна ѕидна ламба црна со вклучен LED - Plomp
  F
  9.755,00 ден. 6.565,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерна-таванска-светилка-за-бања-бела-3-светлона-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања бела 3-светлона IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерен-месинг-квадрат-со-3-светлина-IP44---Дуча
  Модерен месинг квадрат со 3-светлина IP44 - Дуча
  6.685,00 ден. 4.415,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Челичен-LED-панел-120-cm-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Liv
  Челичен LED панел 120 cm вкл. LED со далечински управувач - Liv
  F
  22.389,00 ден. 11.285,00 ден.
  Of bespaar 52% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Модерна-таванска-светилка-за-бања-хромирана-4-светла-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања хромирана 4-светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 4.599,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерна-таванска-ламба-црна-8-светла-со-димно-стакло---Атина
  Модерна таванска ламба црна 8 светла со димно стакло - Атина
  15.275,00 ден. 9.265,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Арт-Деко-плафонска-светилка-црна-со-златни-9-светла---Athens-Wire
  Арт Деко плафонска светилка црна со златни 9 светла - Athens Wire
  18.709,00 ден. 9.139,00 ден.
  Of bespaar 54% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Паметна-таванска-светилка-црна-60-cm-со-вклучен-WiFi-G95---Pua
  Паметна таванска светилка црна 60 cm со вклучен WiFi G95 - Pua
  E
  8.889,00 ден. 4.925,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерна-таванска-ламба-црна-со-ЛЕД-и-придушувач---Rondas
  Модерна таванска ламба црна со ЛЕД и придушувач - Rondas
  F
  12.819,00 ден. 8.279,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Индустриска-таванска-ламба-црна-со-златна-навалувачка---Magna
  Индустриска таванска ламба црна со златна навалувачка - Magna
  11.959,00 ден. 7.425,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Дизајнерска-таванска-светилка-црна-со-вклучен-LED-со-3-скали-за-затемнување---Роуан
  Дизајнерска таванска светилка црна со вклучен LED со 3 скали за затемнување - Роуан
  F
  9.755,00 ден. 6.689,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Дизајнерска-таванска-светилка-црна-со-ЛЕД---Александра
  Дизајнерска таванска светилка црна со ЛЕД - Александра
  7.669,00 ден. 6.605,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Дизајнерска-таванска-светилка-со-златна-боја-со-ЛЕД-со-3-скали-за-затемнување---Роуан
  Дизајнерска таванска светилка со златна боја со ЛЕД со 3 скали за затемнување - Роуан
  F
  9.755,00 ден. 6.505,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Сет-од-2-модерни-дамки-црни-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки црни кружни прилагодливи - Go Nine
  9.755,00 ден. 6.439,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Плафонска-ламба-издолжена-црна-во-3-скалила-со-затемнување---Плазас-Ново
  Плафонска ламба издолжена црна во 3 скалила со затемнување - Плазас Ново
  F
  10.979,00 ден. 5.825,00 ден.
  Of bespaar 50% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Модерна-таванска-ламба-златна-со-опал-стакло-5-светла---Атина
  Модерна таванска ламба златна со опал стакло 5 светла - Атина
  9.139,00 ден. 5.825,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Сет-од-2-модерни-дамки-бели-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки бели кружни прилагодливи - Go Nine
  9.755,00 ден. 5.579,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Модерна-таванска-ламба-месинг-IP44-4-светло---Cederic
  Модерна таванска ламба месинг IP44 4-светло - Cederic
  7.915,00 ден. 5.395,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
1272 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products