Паметни вградени тавански светла

Попријатна атмосфера во домот со паметните вдлабнати насочени светла

Секогаш ќе ја имате вистинската атмосфера во домот со паметните вградени тавански светла. Погодни за дневната соба, спалната или трпезаријата. Вдлабнатите насочени светла може да се контролираат преку WiFi со апликација на вашиот телефон, таблет или домашен асистент. Паметното осветлување е клучен дел од современиот ентериер, како и паметните вдлабнати светла.

Паметни вградени тавански светла
50 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
 1. Комплет-од-10-паметни-рефлектори-со-вдлабнати-црни-вкл.-Wifi-GU10---Qure
  Комплет од 10 паметни рефлектори со вдлабнати црни вкл. Wifi GU10 - Qure
  25.139,00 ден. 9.949,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерни-паметни-вдлабнати-црни-дамки-без-облоги-со-3-GU10-Wifi---Oneon-3
  Модерни паметни вдлабнати црни дамки без облоги со 3 GU10 Wifi - Oneon 3
  G
  8.815,00 ден. 3.819,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметна-црна-вдлабна-точка-со-2-Wifi-GU10-без-облоги---Oneon-2
  Паметна црна вдлабна точка со 2 Wifi GU10 без облоги - Oneon 2
  G
  6.779,00 ден. 3.749,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметни-вдлабнати-црни-светла-без-трим-со-2-вкл.-Wifi-GU10---Oneon-Honey
  Паметни вдлабнати црни светла без трим со 2 вкл. Wifi GU10 - Oneon Honey
  8.875,00 ден. 2.855,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. Паметни-вдлабнати-дамки-без-облоги-со-2-WiFi-GU10---Oneon-2
  Паметни вдлабнати дамки без облоги со 2 WiFi GU10 - Oneon 2
  G
  6.779,00 ден. 2.515,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Модерна-паметна-црна-вдлабна-точка-со-2-Wifi-GU10---Qure
  Модерна паметна црна вдлабна точка со 2 Wifi GU10 - Qure
  G
  4.675,00 ден. 2.069,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Паметна-вдлабна-дамка-бела-тркалезна-навалувачка-вкл.-Wifi-GU10---Чак
  Паметна вдлабна дамка бела тркалезна навалувачка вкл. Wifi GU10 - Чак
  G
  2.645,00 ден. 1.509,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметно-вдлабнато-црно-место-со-приспособливо-вкл.-Wifi-GU10---Club
  Паметно вдлабнато црно место со приспособливо вкл. Wifi GU10 - Club
  G
  3.389,00 ден. 1.479,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Паметна-црна-вдлабнатина,-вклучувајќи-Wifi-GU10-без-облога---Oneon-1
  Паметна црна вдлабнатина, вклучувајќи Wifi GU10 без облога - Oneon 1
  G
  4.185,00 ден. 1.399,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметни-вдлабнати-дамки-без-облоги-со-бела-боја-со-Wifi-GU10---Oneon-1
  Паметни вдлабнати дамки без облоги со бела боја со Wifi GU10 - Oneon 1
  G
  4.185,00 ден. 1.399,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Паметна-вдлабнатина-црна-квадратна-точка-IP44-вкл.-Wifi-GU10---Xena
  Паметна вдлабнатина црна квадратна точка IP44 вкл. Wifi GU10 - Xena
  G
  2.645,00 ден. 1.399,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Паметно-вдлабнато-место-бел-квадрат-со-вклучен-WiFi-GU10---Чак
  Паметно вдлабнато место бел квадрат со вклучен WiFi GU10 - Чак
  G
  2.459,00 ден. 1.399,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Паметни-вдлабнати-дамки-црни-квадратни-вкл.-Wifi-GU10---Чак
  Паметни вдлабнати дамки црни квадратни вкл. Wifi GU10 - Чак
  G
  2.645,00 ден. 1.355,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Паметна-вдлабна-црна-точка-со-златно-квадрат-со-вкл.-Wifi-GU10---Чак
  Паметна вдлабна црна точка со златно квадрат со вкл. Wifi GU10 - Чак
  G
  2.645,00 ден. 1.339,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Паметни-вдлабнати-дамки-со-бела-боја-со-навалување-WiFi-GU10---Artemis
  Паметни вдлабнати дамки со бела боја со навалување WiFi GU10 - Artemis
  2.459,00 ден. 1.295,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерна-паметна-црна-вдлабна-точка-со-WiFi-GU10---Artemis
  Модерна паметна црна вдлабна точка со WiFi GU10 - Artemis
  G
  2.645,00 ден. 1.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Паметна-вдлабнатина-од-челик-со-навалување-со-вклучен-Wifi-GU10---Cisco
  Паметна вдлабнатина од челик со навалување со вклучен Wifi GU10 - Cisco
  1.659,00 ден. 1.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Паметна-вдлабна-црна-точка-со-златно-навалување-вкл.-Wifi-GU10---Чак
  Паметна вдлабна црна точка со златно навалување вкл. Wifi GU10 - Чак
  G
  2.645,00 ден. 1.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Паметен-месинг-квадрат-со-вдлабнато-место-со-WiFi-GU10---Artemis
  Паметен месинг квадрат со вдлабнато место со WiFi GU10 - Artemis
  G
  2.769,00 ден. 1.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Модерни-паметни-вдлабнати-црни-кружни-точки-со-WiFi-GU10-IP54---Xena
  Модерни паметни вдлабнати црни кружни точки со WiFi GU10 IP54 - Xena
  G
  2.645,00 ден. 1.165,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Паметен-челик-со-вдлабнати-дамки-со-навалување-WiFi-GU10---Qure
  Паметен челик со вдлабнати дамки со навалување WiFi GU10 - Qure
  G
  2.459,00 ден. 1.119,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Паметни-вдлабнати-дамки-со-бела-боја-со-прилагодлив-WiFi-GU10---Carree
  Паметни вдлабнати дамки со бела боја со прилагодлив WiFi GU10 - Carree
  G
  2.339,00 ден. 1.109,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Паметен-модерен-челик-со-вдлабнати-дамки-со-црна-вкл.-Wifi-GU10---Rondoo
  Паметен модерен челик со вдлабнати дамки со црна вкл. Wifi GU10 - Rondoo
  2.459,00 ден. 1.109,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Паметни-вдлабнати-дамки-бело-со-вклучен-WiFi-GU10---Одд
  Паметни вдлабнати дамки бело со вклучен WiFi GU10 - Одд
  G
  2.339,00 ден. 1.075,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Паметна-вдлабнатина-бакарна-навалување-со-вкл.-Wifi-GU10---Cisco
  Паметна вдлабнатина бакарна навалување со вкл. Wifi GU10 - Cisco
  G
  2.645,00 ден. 1.059,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Паметна-црна-вдлабна-точка-со-приспособлив-WiFi-GU10---Qure
  Паметна црна вдлабна точка со приспособлив WiFi GU10 - Qure
  G
  2.645,00 ден. 1.059,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Паметна-вдлабна-дамка-бела-со-челик-вкл.-Wifi-GU10---Rondoo
  Паметна вдлабна дамка бела со челик вкл. Wifi GU10 - Rondoo
  G
  2.645,00 ден. 1.059,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
50 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
new

New Products