Осветлување во дневната соба

Избор на светла за дневната соба само за вас

Lampaisvetlina ви нуди широк избор на светла за дневната соба, и тоа во секаков стил. Една убава ламба во дневната соба или во дневниот престој ќе ја направи спалната сега многу пријатна. Изберете го вашето омилено осветлување за дневната соба уште сега!

Осветлување во дневната соба
4509 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Месинг-тавански-вентилатор-со-далечински-управувач---Rotar
  Месинг тавански вентилатор со далечински управувач - Rotar
  11.385,00 ден. 6.149,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-плафонски-рефлектор-црно-прилагодлив-со-2-светла---Renna
  Модерен плафонски рефлектор црно прилагодлив со 2 светла - Renna
  3.999,00 ден. 2.335,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-златна-внатрешност-5,6-cm---Органо
  Модерна ѕидна ламба црна со златна внатрешност 5,6 cm - Органо
  2.769,00 ден. 1.535,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Плафонски-вентилатор-црна-вкл.-LED-со-далечински-управувач---Clima
  Плафонски вентилатор црна вкл. LED со далечински управувач - Clima
  F
  13.475,00 ден. 5.475,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерна-плафонска-ламба-црна-со-опал-стакло-5-светла---Атина
  Модерна плафонска ламба црна со опал стакло 5 светла - Атина
  9.785,00 ден. 5.289,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Индустриска-плафонска-ламба-црна-со-златна-35-cm---Magna
  Индустриска плафонска ламба црна со златна 35 cm - Magna
  7.325,00 ден. 4.185,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерни-вдлабнати-дамки-без-облоги---Impact-70
  Модерни вдлабнати дамки без облоги - Impact 70
  3.075,00 ден. 1.475,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Паметни-вдлабнати-дамки-бело-со-вклучен-WiFi-GU10---Одд
  Паметни вдлабнати дамки бело со вклучен WiFi GU10 - Одд
  G
  1.469,00 ден. 1.095,65 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерен-вдлабнат-црно-место-AR70---Одд
  Модерен вдлабнат црно место AR70 - Одд
  1.229,00 ден. 919,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Сет-од-6-вдлабнати-дамки-бели-круг---Одд
  Сет од 6 вдлабнати дамки бели круг - Одд
  3.675,00 ден. 3.123,75 ден.
  Of bespaar 18% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Сет-од-6-вдлабнати-точки-црни-круг---Одд
  Сет од 6 вдлабнати точки црни круг - Одд
  3.675,00 ден. 2.849,00 ден.
  Of bespaar 30% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Вдлабнати-дамки-бело-12-cm-квадратни---Џипси-Штуко
  Вдлабнати дамки бело 12 cm квадратни - Џипси Штуко
  905,00 ден. 555,00 ден.
  Of bespaar 45% als je er 24 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Арт-Деко-висечка-светилка-црна-со-димно-стакло-4-светла---Лаура
  Арт Деко висечка светилка црна со димно стакло 4-светла - Лаура
  11.629,00 ден. 7.999,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Класичен-челичен-лустер-со-8-светла---Армас
  Класичен челичен лустер со 8 светла - Армас
  31.315,00 ден. 26.617,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Паметна-лачна-ламба-хромирана-со-бела-нијанса-вкл.-Wifi-A60---Arc-Basic
  Паметна лачна ламба хромирана со бела нијанса вкл. Wifi A60 - Arc Basic
  10.705,00 ден. 6.315,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Дизајн-висечка-светилка-црна-со-златно-и-димно-стакло-4-светло---Zuzanna
  Дизајн висечка светилка црна со златно и димно стакло 4-светло - Zuzanna
  21.475,00 ден. 13.719,00 ден.
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Лачна-светилка-месинг-со-црн-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со црн мермерна основа прилагодлива - XXL
  17.165,00 ден. 7.559,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Индустриски-плафонски-вентилатор-со-светилка-100-cm-дрво---Ветер
  Индустриски плафонски вентилатор со светилка 100 cm дрво - Ветер
  7.325,00 ден. 6.029,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерен-лак-светилка-челик-прилагодлив---Grande
  Модерен лак светилка челик прилагодлив - Grande
  20.849,00 ден. 9.739,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Паметна-висечка-ламба-црна-со-5-WiFi-GU10---Jeana
  Паметна висечка ламба црна со 5 WiFi GU10 - Jeana
  F
  14.075,00 ден. 9.495,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Дизајнерска-таванска-светилка-црна-со-ЛЕД---Александра
  Дизајнерска таванска светилка црна со ЛЕД - Александра
  7.695,00 ден. 6.540,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Индустриска-подна-ламба-црна-50-cm-прилагодлива-со-злато---Magnax
  Индустриска подна ламба црна 50 cm прилагодлива со злато - Magnax
  13.475,00 ден. 8.369,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-кафена-45-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса кафена 45 cm - XXL
  19.929,00 ден. 9.855,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-бела-45-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса бела 45 cm - XXL
  19.929,00 ден. 9.855,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Модерна-лачна-светилка-бакарна-со-бела-нијанса---Arc-Basic
  Модерна лачна светилка бакарна со бела нијанса - Arc Basic
  11.385,00 ден. 6.829,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Модерна-лачна-светилка-челик-со-мермерна-основа---XXL
  Модерна лачна светилка челик со мермерна основа - XXL
  15.319,00 ден. 6.729,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Паметна-модерна-лак-светилка-црна-со-вклучен-WiFi-G95---Vinossa
  Паметна модерна лак светилка црна со вклучен WiFi G95 - Vinossa
  11.319,00 ден. 6.435,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Лачна-ламба-челична-ткаенина-нијанса-црна-45-cm---XXL
  Лачна ламба челична ткаенина нијанса црна 45 cm - XXL
  19.929,00 ден. 9.089,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Паметна-лак-светилка-црна-со-златна-вкл.-Wifi-A60---Arc-Basic
  Паметна лак светилка црна со златна вкл. Wifi A60 - Arc Basic
  F
  10.395,00 ден. 6.139,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Лачна-ламба-црна-со-златна-со-димно-стакло---Зузана
  Лачна ламба црна со златна со димно стакло - Зузана
  11.999,00 ден. 7.385,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
4509 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products