Подни светилки

Подни светилки во сите форми и стилови

Подните светилки се достапни во различни дизајни, како што се нашите заоблени или стоечки ламби. Исто така, може да изберете големи или мали стоечки ламби. Украсете го домот со цврста индустриска стандардна светилка или изберете неекоја од нашите дизајнерски подни ламби. Ќе најдете голем избор во lampaisvetlina.

Подни светилки
768 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерна-подна-ламба-бронзена-со-светилка-за-читање-вкл.-LED---Eva
  Модерна подна ламба бронзена со светилка за читање вкл. LED - Eva
  F
  8.665,00 ден. 6.085,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерна-подна-ламба-од-челик-со-вклучен-LED-со-рака-за-читање---Moderno
  Модерна подна ламба од челик со вклучен LED со рака за читање - Moderno
  28.845,00 ден. 21.633,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Дизајн-на-подна-ламба-црна---Јохана
  Дизајн на подна ламба црна - Јохана
  8.315,00 ден. 4.145,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Дизајн-подна-светилка-рѓа-кафена---Јохана
  Дизајн подна светилка рѓа кафена - Јохана
  10.779,00 ден. 2.835,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Винтиџ-подна-ламба-античка-златна-65-см-4-светла---липа
  Винтиџ подна ламба античка златна 65 см 4 светла - липа
  40.739,00 ден. 22.115,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Модерна-подна-ламба-златна-кадифена-нијанса-црна-50-cm---Уредник
  Модерна подна ламба златна кадифена нијанса црна 50 cm - Уредник
  21.739,00 ден. 12.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Индустриска-подна-ламба-црна-50-cm-прилагодлива-со-злато---Magnax
  Индустриска подна ламба црна 50 cm прилагодлива со злато - Magnax
  13.489,00 ден. 8.565,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Дизајн-подна-ламба-црна-26-cm---Sarella
  Дизајн подна ламба црна 26 cm - Sarella
  11.645,00 ден. 2.955,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Рурална-подна-ламба-дрво-со-ленена-сенка-природна-32-cm---Mels
  Рурална подна ламба дрво со ленена сенка природна 32 cm - Mels
  7.329,00 ден. 3.349,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Лачна-светилка-месинг-со-бел-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со бел мермерна основа прилагодлива - XXL
  24.515,00 ден. 12.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Дизајн-подна-ламба-црна-со-опал-110-cm---Ангела
  Дизајн подна ламба црна со опал 110 cm - Ангела
  18.389,00 ден. 11.869,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Рурална-подна-ламба-црна-со-ратан-35-см---Ката
  Рурална подна ламба црна со ратан 35 см - Ката
  9.179,00 ден. 2.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Дизајн-на-подна-светилка-месинг-со-димно-стакло-8-светла---експлодира
  Дизајн на подна светилка месинг со димно стакло 8 светла - експлодира
  27.335,00 ден. 18.419,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Дизајн-на-подна-ламба-црна-со-димно-стакло-8-светла---Експлодира
  Дизајн на подна ламба црна со димно стакло 8 светла - Експлодира
  25.585,00 ден. 18.419,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Модерна-подна-ламба-бронзена-со-ЛЕД---Ева
  Модерна подна ламба бронзена со ЛЕД - Ева
  F
  7.319,00 ден. 3.445,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Ориентална-подна-ламба-бамбус-со-црна-боја---Yvonne
  Ориентална подна ламба бамбус со црна боја - Yvonne
  6.705,00 ден. 3.259,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерна-подна-ламба-со-квадратна-црна-светилка-за-читање---Jazzy
  Модерна подна ламба со квадратна црна светилка за читање - Jazzy
  E
  11.995,00 ден. 7.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Модерна-подна-ламба-сива---VT-1
  Модерна подна ламба сива - VT 1
  6.705,00 ден. 4.179,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерна-подна-ламба-црна-со-2-точки---Контер
  Модерна подна ламба црна со 2 точки - Контер
  10.395,00 ден. 7.796,25 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Комплет-подни-светилки-црни-со-опал-110-цм-и-70-цм---Ангела
  Комплет подни светилки црни со опал 110 цм и 70 цм - Ангела
  28.779,00 ден. 16.469,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Дизајн-на-подна-ламба-црна-со-ЛЕД-и-придушувач---извртена
  Дизајн на подна ламба црна со ЛЕД и придушувач - извртена
  F
  24.909,00 ден. 16.235,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Винтиџ-подна-ламба-античка-златна-45см-2-светло---Липа
  Винтиџ подна ламба античка златна 45см 2-светло - Липа
  29.669,00 ден. 13.859,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Винтиџ-подна-ламба-златна---Botanica-Simplo
  Винтиџ подна ламба златна - Botanica Simplo
  26.179,00 ден. 14.785,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Дизајн-подна-светилка-златна-со-LED-и-регулатор---Belinda
  Дизајн подна светилка златна со LED и регулатор - Belinda
  19.649,00 ден. 14.736,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Паметна-модерна-лак-црна-светилка-со-вклучен-Wifi-A60---Arc-Basic
  Паметна модерна лак црна светилка со вклучен Wifi A60 - Arc Basic
  F
  9.299,00 ден. 5.495,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Статив-подни-светилка-челик-со-дрво-студио-место---Сјајна
  Статив подни светилка челик со дрво студио место - Сјајна
  22.449,00 ден. 14.085,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Лачна-ламба-месинг-со-сенка-цветен-дизајн-50-cm---XXL
  Лачна ламба месинг со сенка цветен дизајн 50 cm - XXL
  25.499,00 ден. 14.805,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Винтиџ-подна-ламба-златна-3-светла---Botanica-Kringel
  Винтиџ подна ламба златна 3 светла - Botanica Kringel
  27.335,00 ден. 14.805,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Детска-подна-ламба-еднорог-розова---Бонита
  Детска подна ламба еднорог розова - Бонита
  15.315,00 ден. 13.839,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
768 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products