Лустери

Лустери: навистина паѓаат во очи!

Во нашиот асортиман на лустери ќе најдете и модерни и класични лустери. Некои лустери имаат еден или неколку мали абажури. Изберете помеѓу лустери изработени од хром, кристал, бронза или месинг.

Лустери
34 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
 1. Класичен-челичен-лустер-со-8-светла---Армас
  Класичен челичен лустер со 8 светла - Армас
  31.365,00 ден. 28.479,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Класичен-лустер-беж-8-светилки---Армас
  Класичен лустер беж 8-светилки - Армас
  31.365,00 ден. 28.479,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметен-лустер-кафеав-рѓа-8-светла-со-вклучен-Wifi-B35---Џузепе
  Паметен лустер кафеав рѓа 8 светла со вклучен Wifi B35 - Џузепе
  F
  24.315,00 ден. 16.009,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Лустер-хром-со-црни-50-cm-5-светла---Ann-Kathrin
  Лустер хром со црни 50 cm 5 светла - Ann-Kathrin
  17.565,00 ден. 5.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Крем-за-лустер-60-cm-со-тегет-капачиња-за-стегач---Џузепе
  Крем за лустер 60 cm со тегет капачиња за стегач - Џузепе
  29.245,00 ден. 15.239,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Крем-за-лустер-со-капа-за-стегач-12-cm-црна---Џузепе
  Крем за лустер со капа за стегач 12 cm црна - Џузепе
  29.245,00 ден. 14.765,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Лустер-беж-60-cm-со-кафени-капачиња-за-стегач---Џузепе
  Лустер беж 60 cm со кафени капачиња за стегач - Џузепе
  29.245,00 ден. 14.295,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Лустер-хром-со-црни-80-cm-6-светла---Ann-Kathrin
  Лустер хром со црни 80 cm 6 светла - Ann-Kathrin
  20.275,00 ден. 6.719,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Класичен-лустер-антички-златни-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер антички златни 8 светла - Џузепе
  22.125,00 ден. 13.249,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Арт-Деко-лустер-златен-5-светилки-со-бели-капи---Ботаница
  Арт Деко лустер златен 5-светилки со бели капи - Ботаница
  25.559,00 ден. 12.529,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Лустер-златен-со-црни-нијанси-5-светла---Ботаница
  Лустер златен со црни нијанси 5 светла - Ботаница
  25.559,00 ден. 12.235,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Класичен-лустер-'рѓа-кафеава-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер 'рѓа кафеава 8 светла - Џузепе
  19.409,00 ден. 11.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Лустер-хром-со-црна-сенка-3-светла---Ен-Катрин
  Лустер хром со црна сенка 3 светла - Ен-Катрин
  9.799,00 ден. 3.879,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Паметен-лустер-бел-со-5-светла-со-вклучен-Wifi-B35---Џузепе
  Паметен лустер бел со 5 светла со вклучен Wifi B35 - Џузепе
  F
  15.945,00 ден. 11.109,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Капаче-за-стегач-за-лустер-бел-плисиран-крем-5-светла---Џузепе
  Капаче за стегач за лустер бел плисиран крем 5 светла - Џузепе
  19.025,00 ден. 10.815,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Лустер-кафеава-плисирана-крем-менгеме-нијанса-5-светло---Џузепе
  Лустер кафеава плисирана крем менгеме нијанса 5-светло - Џузепе
  19.025,00 ден. 10.815,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Класичен-лустер-крем-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер крем 8 светла - Џузепе
  19.409,00 ден. 10.479,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Винтиџ-лустер-златен-5-светла---Ботаница
  Винтиџ лустер златен 5 светла - Ботаница
  19.409,00 ден. 9.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Класичен-лустер-антички-златни-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер антички златни 5 светла - Џузепе
  14.729,00 ден. 9.305,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Класичен-лустер-црн-8-светла---Џузепе
  Класичен лустер црн 8 светла - Џузепе
  18.425,00 ден. 9.185,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Класичен-лустер-теп-со-бело---Como-5
  Класичен лустер теп со бело - Como 5
  16.565,00 ден. 8.999,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Класичен-лустер-кафеав-рѓа-со-бели-капи---Como-5
  Класичен лустер кафеав рѓа со бели капи - Como 5
  16.565,00 ден. 8.999,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Лустер-тегет-со-плисирана-клема-капа-крем-5-светла---Como
  Лустер тегет со плисирана клема капа крем 5 светла - Como
  16.565,00 ден. 8.979,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Класична-тегет-лустер-со-кафеави-нијанси---Como-5
  Класична тегет лустер со кафеави нијанси - Como 5
  16.565,00 ден. 8.979,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Класичен-лустер-кафеав-рѓа-со-кафеави-нијанси---Como-5
  Класичен лустер кафеав рѓа со кафеави нијанси - Como 5
  16.565,00 ден. 8.979,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Класичен-лустер-'рѓа-кафеава-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер 'рѓа кафеава 5 светла - Џузепе
  12.879,00 ден. 8.505,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Класичен-лустер-крем-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер крем 5 светла - Џузепе
  12.879,00 ден. 8.505,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Класичен-лустер-црн-5-светла---Џузепе
  Класичен лустер црн 5 светла - Џузепе
  12.879,00 ден. 7.705,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Винтиџ-лустер-антички-златни-6-светла---Липа
  Винтиџ лустер антички златни 6 светла - Липа
  16.579,00 ден. 7.335,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Класичен-лустер-кафеав-рѓа---Como-5
  Класичен лустер кафеав рѓа - Como 5
  10.415,00 ден. 6.595,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Класична-тепсија-за-лустери---Como-5
  Класична тепсија за лустери - Como 5
  10.415,00 ден. 6.595,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 32. Антички-крем-за-лустери-со-златни-5-светла---Como-5
  Антички крем за лустери со златни 5 светла - Como 5
  10.415,00 ден. 6.159,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
34 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
new

New Products