LED светла во вид на лента

LED светла во вид на лента на залиха!

LED светлата во вид на лента со различни комбинации на бои и затемнувач му го даваат посакуваниот изглед на вашиот ентериер! Бидејќи LED лентите обично се водоотпорни, опциите за осветлување се бескрајни. LED лентите имаат долг работен век и ниска потрошувачка на енергија.

LED светла во вид на лента
9 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
 1. Dimbare-LED-strip-5-meter-RGB-20W-1600-lm-3000K
  Dimbare LED strip 5 meter RGB 20W 1600 lm 3000K
  3.265,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Dimbare-LED-strip-5-meter-RGB-15W-1250-lm-3000K
  Dimbare LED strip 5 meter RGB 15W 1250 lm 3000K
  2.725,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Dimbare-LED-strip-5-meter-RGB-IP44-15W-950-lm-3000K
  Dimbare LED strip 5 meter RGB IP44 15W 950 lm 3000K
  2.665,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметна-LED-лента-RGBW-5-метри-24W-со-вклучен-драјвер
  Паметна LED лента RGBW 5 метри 24W со вклучен драјвер
  G
  2.459,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Флексибилна-LED-лента-5-метри-повеќебојна-RGB---Teania
  Флексибилна LED лента 5 метри повеќебојна RGB - Teania
  2.155,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Dimbare-LED-strip-wit-5-meter-RGB-15W-950-lm-3000K
  Dimbare LED strip wit 5 meter RGB 15W 950 lm 3000K
  2.069,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Dimbaar-in-Kelvin-LED-strip-5-meter-17,5W-1250-lm-3000-6500K
  Dimbaar in Kelvin LED strip 5 meter 17,5W 1250 lm 3000-6500K
  1.795,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Dimbare-LED-strip-3-meter-RGB-6,5W
  Dimbare LED strip 3 meter RGB 6,5W
  1.629,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Dimbare-LED-strip-1,2-meter-RGB-2,5W
  Dimbare LED strip 1,2 meter RGB 2,5W
  1.309,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
9 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
new

New Products