Надворешни тавански светла

Надворешно таванско светло за совршен амбиент

Надворешното таванско светло може да се закачи за практична примена, но и за атрактивно осветлување на надворешна површина. Поголемиот дел од надворешните (плафонски) тавански светла во нашиот асортиман се енергетски ефикасни. Сите надворешни тавански светла се отпорни на влага. Купете ги овде!

Надворешни тавански светла
84 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерна-таванска-светилка-за-бања-бела-3-светлона-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања бела 3-светлона IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерна-таванска-светилка-за-бања-хромирана-4-светла-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања хромирана 4-светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 4.599,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерна-таванска-светилка-црна-тркалезна-со-LED-IP44---Lys
  Модерна таванска светилка црна тркалезна со LED IP44 - Lys
  F
  4.229,00 ден. 2.699,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 4. Модерна-таванска-ламба-месинг-IP44-4-светло---Cederic
  Модерна таванска ламба месинг IP44 4-светло - Cederic
  7.915,00 ден. 5.395,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерна-таванска-ламба-црна-IP44-4-светло---Cederic
  Модерна таванска ламба црна IP44 4-светло - Cederic
  7.299,00 ден. 4.045,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Модерна-таванска-ламба-за-бања-бела-3-светла---Cederic
  Модерна таванска ламба за бања бела 3-светла - Cederic
  5.519,00 ден. 3.865,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерна-челична-ламба-за-таванот-за-бања-со-3-светла-IP44---Бања
  Модерна челична ламба за таванот за бања со 3 светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 3.749,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерна-таванска-ламба-за-бања-месинг-3-светло-IP44---Бања
  Модерна таванска ламба за бања месинг 3-светло IP44 - Бања
  6.685,00 ден. 3.739,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-надворешна-таванска-ламба-од-челик-1-светло---Ротердам
  Модерна надворешна таванска ламба од челик 1-светло - Ротердам
  6.129,00 ден. 3.679,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Индустриска-надворешна-таванска-ламба-црна-1-светло---Ротердам
  Индустриска надворешна таванска ламба црна 1-светло - Ротердам
  5.209,00 ден. 2.775,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерна-таванска-ламба-за-бања-црна-3-светла---Cederic
  Модерна таванска ламба за бања црна 3-светла - Cederic
  5.209,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Класична-таванска-ламба-црна-со-опал-стакло-30-cm-IP44---Nohmi
  Класична таванска ламба црна со опал стакло 30 cm IP44 - Nohmi
  5.825,00 ден. 2.635,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Модерна-таванска-ламба-за-бања-црна-квадратна-4-светла---Cederic
  Модерна таванска ламба за бања црна квадратна 4 светла - Cederic
  9.139,00 ден. 2.455,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерна-таванска-светилка-за-бања-бела-квадратна-4-светла---Cederic
  Модерна таванска светилка за бања бела квадратна 4-светла - Cederic
  9.139,00 ден. 2.205,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Класична-надворешна-таванска-ламба-црна-23-cm-IP44---Flavi
  Класична надворешна таванска ламба црна 23 cm IP44 - Flavi
  3.125,00 ден. 1.959,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерна-таванска-ламба-за-бања-месинг-со-4-светла-IP44---Бања
  Модерна таванска ламба за бања месинг со 4 светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 4.965,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Класична-таванска-светилка-црна-со-димно-стакло-35-cm-IP44---Nohmi
  Класична таванска светилка црна со димно стакло 35 cm IP44 - Nohmi
  8.525,00 ден. 4.785,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Светло-на-таванот-црно-со-сензор-за-движење-IP65---Umberta
  Светло на таванот црно со сензор за движење IP65 - Umberta
  8.279,00 ден. 4.659,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Класична-таванска-ламба-црна-со-опал-стакло-35-cm-IP44---Nohmi
  Класична таванска ламба црна со опал стакло 35 cm IP44 - Nohmi
  7.915,00 ден. 4.415,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Светло-на-таванот-бело-со-сензор-за-движење-IP65---Umberta
  Светло на таванот бело со сензор за движење IP65 - Umberta
  8.279,00 ден. 4.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Модерна-челична-ламба-за-таванот-за-бања-со-4-светла-IP44---Бања
  Модерна челична ламба за таванот за бања со 4 светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 4.369,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Модерна-таванска-ламба-за-бања-црна-4-светла-IP44---Бања
  Модерна таванска ламба за бања црна 4-светла IP44 - Бања
  7.299,00 ден. 4.295,00 ден.
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Индустриска-надворешна-таванска-ламба-црна-2-светла---Ротердам
  Индустриска надворешна таванска ламба црна 2 светла - Ротердам
  6.685,00 ден. 4.225,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Модерна-таванска-светилка-за-бања-хромирана-3-светла-IP44---Бања
  Модерна таванска светилка за бања хромирана 3-светла IP44 - Бања
  6.129,00 ден. 4.045,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Ориентална-надворешна-таванска-светилка-бамбус-50-cm-IP44---Рина
  Ориентална надворешна таванска светилка бамбус 50 cm IP44 - Рина
  6.685,00 ден. 3.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Паметна-таванска-светилка-челична-31-cm-со-вклучен-WiFi-A60-IP44---Yuma
  Паметна таванска светилка челична 31 cm со вклучен WiFi A60 IP44 - Yuma
  F
  3.799,00 ден. 2.595,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Паметна-таванска-ламба-црна-31-cm-со-вклучен-WiFi-A60-IP44---Yuma
  Паметна таванска ламба црна 31 cm со вклучен WiFi A60 IP44 - Yuma
  F
  3.799,00 ден. 2.419,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
84 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products