LED-светилки

Голем избор на LED-светилки на располагање веднаш!

LED-светилките се иднината! Во lampaisvetlina ќе најдете LED-светилки во светлосното тело што го барате, вклучувајќи E27, E14, GU10 и G9. LED-светилките имаат предност што се енергетски ефикасни. Најдете ги вашите совршени LED-светилки тука!

LED-светилки
339 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. GX53-LED-сијалица-4,9W-470lm-2700K
  GX53 LED сијалица 4,9W 470lm 2700K
  F
  795,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. G4-LED-сијалица-MR11-2,7W-210lm-3000K-12V
  G4 LED сијалица MR11 2,7W 210lm 3000K 12V
  G
  365,00 ден.
  Of bespaar 10% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. E27-LED-светилка-со-затемнување-A60-мат-7W-806-lm-2700K
  E27 LED светилка со затемнување A60 мат 7W 806 lm 2700K
  E
  305,00 ден.
  Of bespaar 10% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. E27-LED-светилка-со-влакно-ST64-4W-320lm-2700K
  E27 LED светилка со влакно ST64 4W 320lm 2700K
  G
  305,00 ден. 289,00 ден.
  Of bespaar 15% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. E27-LED-мат-светилка-со-влакно-A60-2W-180-lm-2700K
  E27 LED мат светилка со влакно A60 2W 180 lm 2700K
  F
  245,00 ден.
  Of bespaar 11% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. LED-светилка-A60-E27-4W-2700K-мат-филамент-со-затемнување
  LED светилка A60 E27 4W 2700K мат филамент со затемнување
  G
  245,00 ден.
  Of bespaar 11% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. E27-LED-сијалица-P45-2W-200lm-2700K
  E27 LED сијалица P45 2W 200lm 2700K
  F
  185,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Сет-од-5-LED-светилки-AR111-GU10-12W-2000K-3000K-затемнети-до-загревање
  Сет од 5 LED светилки AR111 GU10 12W 2000K-3000K затемнети до загревање
  F
  5.815,00 ден. 5.295,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Сет-од-5-GU10-LED-светилка-AR70-6W-475-lm-3000K
  Сет од 5 GU10 LED светилка AR70 6W 475 lm 3000K
  F
  5.199,00 ден. 4.429,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Комплет-од-5-LED-светилки-со-затемнување-GU10-AR111-11W-810-lm-2700K
  Комплет од 5 LED светилки со затемнување GU10 AR111 11W 810 lm 2700K
  F
  5.199,00 ден. 4.739,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Комплет-од-3-паметни-E27-RGBW-LED-светилка-G95-11W-1050-lm-2200-4000K
  Комплет од 3 паметни E27 RGBW LED светилка G95 11W 1050 lm 2200-4000K
  F
  4.595,00 ден. 4.185,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сет-од-5-GU10-LED-светилки-AR111-11W-820-lm-3000K
  Сет од 5 GU10 LED светилки AR111 11W 820 lm 3000K
  F
  4.559,00 ден. 3.795,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сет-од-5-LED-светилки-E27-затемнети-до-топло-злато-8W-806-lm-2000-2700K
  Сет од 5 LED светилки E27 затемнети до топло злато 8W 806 lm 2000-2700K
  E
  4.279,00 ден. 3.875,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-златни-5W-380-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G95 златни 5W 380 lm 2200K
  G
  3.975,00 ден. 2.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. E27-LED-светилка-со-затемнување-G220-виножито-4W-40-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G220 виножито 4W 40 lm 2000K
  B
  3.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-виножито-4W-40-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G200 виножито 4W 40 lm 2000K
  B
  3.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. E27-LED-светилка-со-затемнување-G170-виножито-4W-40-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G170 виножито 4W 40 lm 2000K
  B
  3.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-килибар-4W-240-lm-2000K
  E27 LED светилка со затемнување G200 килибар 4W 240 lm 2000K
  G
  3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. E27-LED-светилка-со-затемнување-G200-дим-4W-40-lm-2200K
  E27 LED светилка со затемнување G200 дим 4W 40 lm 2200K
  3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. E27-LED-светилка-со-затемнување-DECO-5W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување DECO 5W 130 lm 1800K
  3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. E27-LED-светилка-со-затемнување-G22-5W-130-lm-1800K
  E27 LED светилка со затемнување G22 5W 130 lm 1800K
  3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G125-златни-5W-450-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G125 златни 5W 450 lm 2200K
  G
  3.055,00 ден. 2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
339 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products