Осветлување на огледало

Најдете ги перфектните огледала со светла тука

Барате лице со осветлување за вашата бања, на пример? Тогаш Lampaisvetlina е местото каде треба да сте. Од димабилни зидни огледала до практични бањски огледала со осветлување. Исто така, нудиме осветлени огледала со допирен димер. Проверете го сè подолу.

Осветлување на огледало
27 Items
Филтри
Set Descending Direction
 1. Огледало-за-бања-златно-вкл.-LED-со-затемнување-на-допир-овално---Miral
  Огледало за бања златно вкл. LED со затемнување на допир овално - Miral
  F
  35.429,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Огледало-за-бања-со-бакар-со-вклучен-LED-со-овален-придушувач-на-допир---Miral
  Огледало за бања со бакар со вклучен LED со овален придушувач на допир - Miral
  F
  35.429,00 ден.
  Of bespaar 12% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 3. Модерно-огледало-за-бања-со-LED-и-ретровизор-на-допир---Bouwina
  Модерно огледало за бања со LED и ретровизор на допир - Bouwina
  30.745,00 ден. 17.069,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Огледало-за-бања-60x80-cm-со-вклучено-LED-со-придушувач-на-допир-IP44---Miral
  Огледало за бања 60x80 cm со вклучено LED со придушувач на допир IP44 - Miral
  F
  30.129,00 ден. 15.715,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Огледало-за-бања-црно-со-златно-вкл.-LED-и-придушувач-на-допир---Pim
  Огледало за бања црно со златно вкл. LED и придушувач на допир - Pim
  33.825,00 ден. 14.165,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Модерно-црно-огледало-за-бања-со-LED-и-затемнувач-на-допир---Pim
  Модерно црно огледало за бања со LED и затемнувач на допир - Pim
  30.745,00 ден. 14.165,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерно-црно-огледало-за-бања-со-ЛЕД-и-придушувач-на-допир---Pien
  Модерно црно огледало за бања со ЛЕД и придушувач на допир - Pien
  24.585,00 ден. 13.739,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерно-огледало-за-бања-златно-со-ЛЕД-и-затемнувач-на-допир---Pien
  Модерно огледало за бања златно со ЛЕД и затемнувач на допир - Pien
  24.585,00 ден. 13.679,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Огледало-за-бања-бакар-50-cm-со-вклучен-LED-со-придушувач-на-допир---Miral
  Огледало за бања бакар 50 cm со вклучен LED со придушувач на допир - Miral
  F
  26.805,00 ден. 13.129,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерно-огледало-за-бања-златно-со-LED-IP44-со-огледало---Miral
  Модерно огледало за бања златно со LED IP44 со огледало - Miral
  F
  22.489,00 ден. 12.385,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерно-црно-огледало-за-бања-со-LED-и-регулатор-на-допир---Geraldien
  Модерно црно огледало за бања со LED и регулатор на допир - Geraldien
  32.595,00 ден. 12.265,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Дизајн-огледало-за-бања-40-cm-со-вклучен-LED-IP44---Biba
  Дизајн огледало за бања 40 cm со вклучен LED IP44 - Biba
  14.109,00 ден. 7.889,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
27 Items
Филтри
Set Descending Direction

Бањски огледала со осветлување

Многу е важно да се обрати внимание на IP-рејтингот кога се инсталира лампата во бањата. Бањата е влажно место и не сите лампи се дизајнирани да издржат на тоа. IP вредноста ви кажува дали лампата е соодветна за влажна соба. Исто така ви кажува каде може да се постави лампата за огледало. Сакате ли да го ставите бањското огледало блиску до туш или када? Тогаш IP вредноста треба да биде барем IP65. Над умивалникот, IP вредноста од IP44 е доволна. Сега знаете кои бањски огледала, зидни огледала или светла за шминка се соодветни за вашата бања. 

Димливи осветлени огледала

Имаме широк спектар на огледала со димабилно осветлување. Некои огледала ви овозможуваат да го димирате светлото користејќи допирна функција. Огледалата со оваа карактеристика можете да ги препознаете по иконата со упатен прст. За огледалата за бања со икона на машкалајќе раче, можете да ги вклучите држејќи го раката пред сензорот. Овој метод исто така ви овозможува да го димирате светлото. Огледалата со осветлување може да се димираат што се однесува на јачината или топлината на светлото. За да разберете како секое осветлување може да се димира, можете да се однесете на Келвиновата вредност. Што помала Келвинова вредност, топло е светлото.

Треба ли ви помош при изборот на идеалното огледало со осветлување за вас?

Дали сте незабезпечени околу точниот рејтинг на IP или би сакале совет за огледала со осветлување? Слободно контактирајте го нашиот сервис за корисници. Јавете се, четкајте или испратете е-пошта. Ние сме тука за вас, и заедно ќе најдеме перфектно огледало со светло за вас.

new

New Products