Светилки без штит

Осмислете ја сопствената ламба со овие светилки без штит

Исто така, можете да дизајнирате сопствена ламба без штит во lampaisvetlina.mk! Ќе ги најдете нашите разни светилки без штит. Со светилките без штит, самите може да изберете како ќе изгледа вашата ламба. Доста избор за вас во lampaisvetlina.mk.

Светилки без штит
98 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Лачна-светилка-месинг-со-црн-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со црн мермерна основа прилагодлива - XXL
  17.165,00 ден. 7.559,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Лак-за-лак-светилка-XXL-месинг
  Лак за лак светилка XXL месинг
  11.629,00 ден. 6.585,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерна-лачна-светилка-челик-со-мермерна-основа---XXL
  Модерна лачна светилка челик со мермерна основа - XXL
  15.319,00 ден. 6.729,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Лачна-светилка-месинг-со-бел-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка месинг со бел мермерна основа прилагодлива - XXL
  17.165,00 ден. 9.045,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 5. Винтиџ-подна-ламба-античка-златна-30см-без-сенка---Липа
  Винтиџ подна ламба античка златна 30см без сенка - Липа
  14.089,00 ден. 9.539,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Винтиџ-подна-ламба-златна---Ботаница
  Винтиџ подна ламба златна - Ботаница
  15.075,00 ден. 9.109,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Рурална-столна-ламба-дрво-без-сенка---Burdock
  Рурална столна ламба дрво без сенка - Burdock
  13.475,00 ден. 8.309,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Лачна-светилка-челик-со-бел-мермерна-основа-прилагодлива---XXL
  Лачна светилка челик со бел мермерна основа прилагодлива - XXL
  15.319,00 ден. 8.125,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-висечка-ламба-црна-без-сенка-2-светло---Блиц
  Модерна висечка ламба црна без сенка 2-светло - Блиц
  11.629,00 ден. 7.755,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметна-висечка-ламба-црна-со-5-светла-со-вклучен-Wifi-G95---Cava
  Паметна висечка ламба црна со 5 светла со вклучен Wifi G95 - Cava
  E
  10.999,00 ден. 7.605,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерна-висечка-светилка-челик-без-сенка-2-светло---Блиц
  Модерна висечка светилка челик без сенка 2-светло - Блиц
  11.015,00 ден. 6.829,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Винтиџ-подна-ламба-античка-златна-29-см-без-сенка---Липа
  Винтиџ подна ламба античка златна 29 см без сенка - Липа
  12.245,00 ден. 6.709,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Дизајн-висечка-светилка-црна-9-светло---Cavalux
  Дизајн висечка светилка црна 9-светло - Cavalux
  15.319,00 ден. 6.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Висечка-ламба-црна-без-сенка---Combi-3-Deluxe
  Висечка ламба црна без сенка - Combi 3 Deluxe
  9.785,00 ден. 6.459,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Класична-подна-ламба-црна---Класико
  Класична подна ламба црна - Класико
  8.555,00 ден. 6.089,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Подна-ламба-црна-без-сенка---Puros
  Подна ламба црна без сенка - Puros
  9.169,00 ден. 5.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Класична-подна-ламба-златна-без-сенка---Симпло
  Класична подна ламба златна без сенка - Симпло
  10.399,00 ден. 5.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Винтиџ-подна-ламба-сива-без-сенка---Симпло
  Винтиџ подна ламба сива без сенка - Симпло
  10.399,00 ден. 5.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерна-челична-ламба-за-лачни-прилагодливи-без-сенка
  Модерна челична ламба за лачни прилагодливи без сенка
  14.399,00 ден. 5.785,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Рурална-подна-светилка-статив-гроздобер-дрво---Статив-класичен
  Рурална подна светилка статив гроздобер дрво - Статив класичен
  8.309,00 ден. 5.719,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Челичен-лак-за-лачна-светилка-XXL
  Челичен лак за лачна светилка XXL
  9.785,00 ден. 5.719,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Винтиџ-подна-ламба-од-месинг-статив---Кортин
  Винтиџ подна ламба од месинг статив - Кортин
  9.785,00 ден. 5.659,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Арт-Деко-столна-ламба-бронза-без-сенка---Bruut
  Арт Деко столна ламба бронза без сенка - Bruut
  10.399,00 ден. 5.599,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Винтиџ-столна-ламба-античка-златна-40см-без-сенка---Липа
  Винтиџ столна ламба античка златна 40см без сенка - Липа
  11.385,00 ден. 5.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Модерна-лак-хромирана-светилка-прилагодлива-без-сенка
  Модерна лак хромирана светилка прилагодлива без сенка
  15.259,00 ден. 5.489,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Дизајн-висечка-светилка-црна-5-светло---Cavalux
  Дизајн висечка светилка црна 5-светло - Cavalux
  9.169,00 ден. 5.475,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Класична-подна-ламба-бела-без-сенка---Симпло
  Класична подна ламба бела без сенка - Симпло
  9.785,00 ден. 5.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Рурална-подна-светилка-статив-од-ореово-дрво---Tripod-Classic
  Рурална подна светилка статив од ореово дрво - Tripod Classic
  9.785,00 ден. 5.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Подна-светилка-трипод-дрво-без-сенка---Puros
  Подна светилка трипод дрво без сенка - Puros
  9.169,00 ден. 5.229,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Винтиџ-столна-ламба-златна-без-сенка---Ботаница
  Винтиџ столна ламба златна без сенка - Ботаница
  9.169,00 ден. 5.045,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Класична-подна-ламба-сива---Класико
  Класична подна ламба сива - Класико
  8.555,00 ден. 5.045,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
98 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products