Паметни светилки

Нека светлосните тела ви бидат паметни со паметните светилки!

Во {{customVar code=brand} можете да купувате паметни светилки кои одговараат на светлосните тела што ги имате. Секогаш постои паметна светилка којашто ќе се вклопи во вашето светлосно тело, благодарение на широката палета на паметни светилки со различни фасонки. Погодно и за надворешните и за внатрешните ламби!

Паметни светилки
64 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Комплет-од-3-паметни-E27-RGBW-LED-светилка-G95-11W-1050-lm-2200-4000K
  Комплет од 3 паметни E27 RGBW LED светилка G95 11W 1050 lm 2200-4000K
  F
  4.595,00 ден. 4.185,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 2. Сет-од-6-паметни-GU10-LED-светилки-RBGW-4.5W-350-lm-2700K
  Сет од 6 паметни GU10 LED светилки RBGW 4.5W 350 lm 2700K
  G
  2.559,00 ден. 2.275,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметна-LED-лента-RGBW-5-метри-24W-со-вклучен-драјвер
  Паметна LED лента RGBW 5 метри 24W со вклучен драјвер
  G
  2.455,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Комплет-од-2-паметни-E27-RGB-LED-светилки-ST64-4.9W-280-lm-1800K
  Комплет од 2 паметни E27 RGB LED светилки ST64 4.9W 280 lm 1800K
  2.449,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Паметен-сет-од-3-E27-RGBW-LED-светилка-A60-9W-800-lm-2200-4000K
  Паметен сет од 3 E27 RGBW LED светилка A60 9W 800 lm 2200-4000K
  F
  2.199,00 ден. 2.029,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Сет-од-2-паметни-E27-LED-светилки-со-затемнување-G125-7.5W-1055-lm-1800-3000K
  Сет од 2 паметни E27 LED светилки со затемнување G125 7.5W 1055 lm 1800-3000K
  D
  2.079,00 ден. 1.405,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Сет-од-3-паметни-GU10-RGBW-LED-светилки-5W-350-lm-2200-4000K
  Сет од 3 паметни GU10 RGBW LED светилки 5W 350 lm 2200-4000K
  G
  2.015,00 ден. 1.775,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Комплет-од-3-паметни-E27-LED-светилки-со-затемнување-A60-7W-806-lm-1800-3000K
  Комплет од 3 паметни E27 LED светилки со затемнување A60 7W 806 lm 1800-3000K
  E
  2.015,00 ден. 1.659,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Комплет-од-3-паметни-E27-LED-светилки-со-затемнување-P45-4,5W-400-lm-2200-4000K
  Комплет од 3 паметни E27 LED светилки со затемнување P45 4,5W 400 lm 2200-4000K
  F
  2.015,00 ден. 1.845,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Smart-E27-LED-светилка-со-затемнување-G95-11W-900-lm-2200-4000K-RGB
  Smart E27 LED светилка со затемнување G95 11W 900 lm 2200-4000K RGB
  G
  1.535,00 ден.
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Паметна-LED-лента-RGBW-5-метри-18W
  Паметна LED лента RGBW 5 метри 18W
  1.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сет-од-2-паметни-E14-LED-светилки-B35-4.9W-470-lm-2200-4000K
  Сет од 2 паметни E14 LED светилки B35 4.9W 470 lm 2200-4000K
  E
  1.345,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сет-од-3-паметни-E27-LED-светилки-A60-мат-RGBW-8,5W-806-lm-2700K
  Сет од 3 паметни E27 LED светилки A60 мат RGBW 8,5W 806 lm 2700K
  F
  1.279,00 ден. 1.169,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Паметна-E27-RGB-LED-сијалица-ST64-4,9W-280lm-1800K
  Паметна E27 RGB LED сијалица ST64 4,9W 280lm 1800K
  1.225,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Сет-од-2-паметни-E27-LED-светилки-ST64-димни-7W-400-lm-1800K
  Сет од 2 паметни E27 LED светилки ST64 димни 7W 400 lm 1800K
  1.225,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Паметна-LED-лента-RGBW-3-метри-12W
  Паметна LED лента RGBW 3 метри 12W
  1.225,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Smart-E27-LED-сијалица-со-затемнување-G125-7,5W-1055-lm-1800-3000K
  Smart E27 LED сијалица со затемнување G125 7,5W 1055 lm 1800-3000K
  D
  1.039,00 ден. 965,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Smart-E27-LED-светилка-со-затемнување-G125-дим-806-lm-1800-3000K
  Smart E27 LED светилка со затемнување G125 дим 806 lm 1800-3000K
  E
  919,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Smart-GU10-RGBW-LED-сијалица-4,9W-345lm-2200-4000K
  Smart GU10 RGBW LED сијалица 4,9W 345lm 2200-4000K
  G
  735,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Smart-E27-RGBW-LED-светилка-A60-9W-806-lm-2200-4000K
  Smart E27 RGBW LED светилка A60 9W 806 lm 2200-4000K
  F
  735,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Smart-E27-LED-светилка-со-затемнување-P45-4,5W-400-lm-2200-4000K
  Smart E27 LED светилка со затемнување P45 4,5W 400 lm 2200-4000K
  F
  675,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
64 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products