Површински насочени светла

Прилагодливи површински насочени светла само за вас!

Со нашите површински насочени светла можете убаво да ја осветлите секоја просторија! Повеќето површински насочени светла се прилагодливи. Така, може да ги нагласите сите аспекти на домот. Во lampaisvetlina ќе ги најдете совршените површински насочени светла во различни стилови, изработени од различни материјали.

Површински насочени светла
688 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-14-WiFi-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 14 WiFi GU10 црно - Jeana
  G
  34.119,00 ден. 20.465,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  E
  56.979,00 ден. 29.255,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  E
  51.459,00 ден. 29.439,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Модерен-еднофазен-шински-систем-со-5-висечки-светилки-црни---Cavalux
  Модерен еднофазен шински систем со 5 висечки светилки црни - Cavalux
  12.819,00 ден. 7.545,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-точки-со-вклучено-5-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 точки со вклучено 5 GU10 црно - Jeana
  G
  12.499,00 ден. 7.369,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  7.225,00 ден. 4.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Модерен-железнички-систем-црн-5-светло-1-фазен---Gissi
  Модерен железнички систем црн 5-светло 1-фазен - Gissi
  10.365,00 ден. 6.379,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерно-место-за-бања-бело-квадратно-3-светло-IP44---Ducha
  Модерно место за бања бело квадратно 3-светло IP44 - Ducha
  5.519,00 ден. 3.925,00 ден.
  Of bespaar 32% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Модерна-црна-точка-за-бања-со-3-светла-IP44---Japie
  Модерна црна точка за бања со 3 светла IP44 - Japie
  8.279,00 ден. 2.759,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерен-месинг-квадрат-со-3-светлина-IP44---Дуча
  Модерен месинг квадрат со 3-светлина IP44 - Дуча
  6.685,00 ден. 4.415,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Сет-од-2-модерни-дамки-црни-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки црни кружни прилагодливи - Go Nine
  9.755,00 ден. 6.439,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сет-од-2-модерни-дамки-бели-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки бели кружни прилагодливи - Go Nine
  9.755,00 ден. 5.579,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Дизајнерско-место-бело-правоаголно-AR111-2-светло---Кутија
  Дизајнерско место бело правоаголно AR111 2-светло - Кутија
  6.685,00 ден. 4.599,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Прилагодлива-црна-паметна-точка-со-2-Wifi-GU10---Мајкл
  Прилагодлива црна паметна точка со 2 Wifi GU10 - Мајкл
  G
  4.285,00 ден. 3.365,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Модерен-таван-рефлектор-бело-4-светло---Tubo
  Модерен таван рефлектор бело 4-светло - Tubo
  7.299,00 ден. 3.985,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерен-таван-рефлектор-црно-прилагодливо-со-4-светла---Renna
  Модерен таван рефлектор црно прилагодливо со 4 светла - Renna
  7.299,00 ден. 3.825,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-3-точки-бело---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 3 точки бело - Jeana
  5.209,00 ден. 3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Модерен-челик-на-место-за-бања-со-3-светлини-IP44---Ducha
  Модерен челик на место за бања со 3 светлини IP44 - Ducha
  6.129,00 ден. 3.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерна-црна-точка-за-бања-со-2-светла-IP44---Ducha
  Модерна црна точка за бања со 2 светла IP44 - Ducha
  3.739,00 ден. 2.515,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Дизајн-на-место-месинг-прилагодлив-со-2-светла---Мајкл
  Дизајн на место месинг прилагодлив со 2 светла - Мајкл
  3.739,00 ден. 2.249,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Модерен-плафонски-рефлектор-црно-прилагодлив-со-2-светла---Renna
  Модерен плафонски рефлектор црно прилагодлив со 2 светла - Renna
  3.739,00 ден. 2.175,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Дизајнерско-место-бело-прилагодливо-со-2-светла---Мајкл
  Дизајнерско место бело прилагодливо со 2 светла - Мајкл
  3.435,00 ден. 2.085,00 ден.
  Of bespaar 45% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Дизајнерско-место-прилагодливо-злато---Scopio-Honey
  Дизајнерско место прилагодливо злато - Scopio Honey
  4.109,00 ден. 2.025,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Модерно-место-бело---дуо-Ронда
  Модерно место бело - дуо Ронда
  4.905,00 ден. 1.959,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Spot-gold-2-светилки-прилагодливи-со-димно-стакло---Атина
  Spot gold 2-светилки прилагодливи со димно стакло - Атина
  4.599,00 ден. 1.839,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Модерна-таванска-ламба-црна-со-златни-3-светла---Lofty
  Модерна таванска ламба црна со златни 3 светла - Lofty
  6.129,00 ден. 1.779,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Модерна-таванска-светилка-бела-3-светлона-правоаголна-прилагодлива---Jeana
  Модерна таванска светилка бела 3-светлона правоаголна прилагодлива - Jeana
  2.945,00 ден. 1.759,00 ден.
  Of bespaar 43% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Модерна-точка-црна-со-димно-стакло-2-светла---Атина
  Модерна точка црна со димно стакло 2 светла - Атина
  3.799,00 ден. 1.655,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Точка-црна-со-златна-2-светла---Атина-жица
  Точка црна со златна 2-светла - Атина жица
  4.905,00 ден. 1.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
688 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products