Насочени светла

Убави насочени светла за домот

Насочените светла може да се користат како нагласен детаљ на ентериерот! Речиси сите насочени светла се прилагодливи за да можете да ја насочите светлината таму каде што ви е потребна. Ваквите светилки го надополнуваат осветлувањето во домот. Купете сега во lampaisvetlina!

Насочени светла
1008 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  E
  57.225,00 ден. 29.385,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  E
  51.685,00 ден. 29.569,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-14-WiFi-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 14 WiFi GU10 црно - Jeana
  G
  34.269,00 ден. 20.479,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Сет-од-12-вдлабнати-точки-црни-AR111-прилагодливи-2-светла---Oneon
  Сет од 12 вдлабнати точки црни AR111 прилагодливи 2 светла - Oneon
  40.619,00 ден. 16.925,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Сет-од-12-вдлабнати-дамки-црна-GU10-без-трим-на-навалување---Oneon
  Сет од 12 вдлабнати дамки црна GU10 без трим на навалување - Oneon
  21.399,00 ден. 9.735,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 6. Модерен-еднофазен-шински-систем-со-5-висечки-светилки-црни---Cavalux
  Модерен еднофазен шински систем со 5 висечки светилки црни - Cavalux
  12.875,00 ден. 7.579,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Паметен-1-фазен-шински-систем-со-5-точки-со-вклучено-5-GU10-црно---Jeana
  Паметен 1-фазен шински систем со 5 точки со вклучено 5 GU10 црно - Jeana
  G
  12.555,00 ден. 7.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Модерен-железнички-систем-црн-5-светло-1-фазен---Gissi
  Модерен железнички систем црн 5-светло 1-фазен - Gissi
  10.409,00 ден. 6.345,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Сет-од-10-вдлабнати-дамки-бело-со-црно---Carree
  Сет од 10 вдлабнати дамки бело со црно - Carree
  10.445,00 ден. 4.989,00 ден.
  Of bespaar 55% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Паметна-точка-за-бања-црна-IP44-со-3-wifi-GU10---Ducha
  Паметна точка за бања црна IP44 со 3 wifi GU10 - Ducha
  G
  7.259,00 ден. 5.049,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Сет-од-2-модерни-дамки-црни-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки црни кружни прилагодливи - Go Nine
  9.795,00 ден. 6.469,00 ден.
  Of bespaar 41% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Модерно-место-за-бања-бело-квадратно-3-светло-IP44---Ducha
  Модерно место за бања бело квадратно 3-светло IP44 - Ducha
  5.545,00 ден. 3.879,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сет-од-2-модерни-дамки-бели-кружни-прилагодливи---Go-Nine
  Сет од 2 модерни дамки бели кружни прилагодливи - Go Nine
  9.795,00 ден. 5.605,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерен-месинг-квадрат-со-3-светлина-IP44---Дуча
  Модерен месинг квадрат со 3-светлина IP44 - Дуча
  6.715,00 ден. 4.435,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Модерна-црна-точка-за-бања-со-3-светла-IP44---Japie
  Модерна црна точка за бања со 3 светла IP44 - Japie
  8.319,00 ден. 2.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Сет-од-10-вдлабнати-рефлектори-со-златна-навалување---Cisco
  Сет од 10 вдлабнати рефлектори со златна навалување - Cisco
  9.179,00 ден. 4.619,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Дизајнерско-место-бело-правоаголно-AR111-2-светло---Кутија
  Дизајнерско место бело правоаголно AR111 2-светло - Кутија
  6.715,00 ден. 4.619,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Модерен-таван-рефлектор-црно-прилагодливо-со-4-светла---Renna
  Модерен таван рефлектор црно прилагодливо со 4 светла - Renna
  7.335,00 ден. 4.089,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерен-таван-рефлектор-бело-4-светло---Tubo
  Модерен таван рефлектор бело 4-светло - Tubo
  7.335,00 ден. 4.005,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Сет-од-5-вдлабнати-дамки-бели-3-степени-затемнување---Ulo
  Сет од 5 вдлабнати дамки бели 3-степени затемнување - Ulo
  3.685,00 ден. 2.525,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Прилагодлива-црна-паметна-точка-со-2-Wifi-GU10---Мајкл
  Прилагодлива црна паметна точка со 2 Wifi GU10 - Мајкл
  G
  4.305,00 ден. 3.228,75 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Вградена-дамка-бела-со-вклучен-LED-IP65-со-3-чекори-за-затемнување---Бланка
  Вградена дамка бела со вклучен LED IP65 со 3 чекори за затемнување - Бланка
  E
  925,00 ден. 675,00 ден.
  Of bespaar 34% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Модерен-еднофазен-железнички-систем-со-3-точки-бело---Jeana
  Модерен еднофазен железнички систем со 3 точки бело - Jeana
  5.235,00 ден. 3.079,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Модерен-челик-на-место-за-бања-со-3-светлини-IP44---Ducha
  Модерен челик на место за бања со 3 светлини IP44 - Ducha
  6.159,00 ден. 3.079,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Комплет-од-3-вдлабнати-рефлектори-црни-со-вклучен-LED-со-3-скалила-затемнување---Miu
  Комплет од 3 вдлабнати рефлектори црни со вклучен LED со 3-скалила затемнување - Miu
  G
  1.845,00 ден. 1.045,00 ден.
  Of bespaar 49% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Вграден-рефлектор-бело-ротирачки-и-навалувачки---легура
  Вграден рефлектор бело ротирачки и навалувачки - легура
  985,00 ден. 555,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Комплет-од-3-вдлабнати-рефлектори-со-тркалезен-челик-со-LED-IP65---Едноставно
  Комплет од 3 вдлабнати рефлектори со тркалезен челик со LED IP65 - Едноставно
  2.579,00 ден. 1.539,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Модерна-црна-точка-за-бања-со-2-светла-IP44---Ducha
  Модерна црна точка за бања со 2 светла IP44 - Ducha
  3.755,00 ден. 2.525,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Паметна-вдлабнатина-црна-квадратна-точка-IP44-вкл.-Wifi-GU10---Xena
  Паметна вдлабнатина црна квадратна точка IP44 вкл. Wifi GU10 - Xena
  G
  1.659,00 ден. 1.244,25 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Модерни-паметни-вдлабнати-црни-кружни-точки-со-WiFi-GU10-IP54---Xena
  Модерни паметни вдлабнати црни кружни точки со WiFi GU10 IP54 - Xena
  G
  1.599,00 ден. 1.199,25 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Дизајн-на-место-месинг-прилагодлив-со-2-светла---Мајкл
  Дизајн на место месинг прилагодлив со 2 светла - Мајкл
  3.755,00 ден. 2.405,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
1008 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products