Ламби за на маса

Ламби за на маса во разни стилови

Ламбата за на маса може да создаде вистинска атмосфера во вашиот дом! Осветлувањето за на маса создава топол амбиент во дневната соба, спалната или трпезаријата! Во lampaisvetlina имаме мали триножни светилки за на маса кои се вклопуваат во модерен ентериер, но и големи, стилски варијанти; изборот е ваш!

Ламби за на маса
484 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
 1. Арт-Деко-столна-ламба-златна-3-светло---Ботаница
  Арт Деко столна ламба златна 3-светло - Ботаница
  12.015,00 ден. 6.469,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Арт-деко-столна-ламба-златна-со-бело-стакло---Изабела
  Арт деко столна ламба златна со бело стакло - Изабела
  6.159,00 ден. 3.079,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Рурална-столна-ламба-дрво-со-природно-вкл.-LED-G170---Блок
  Рурална столна ламба дрво со природно вкл. LED G170 - Блок
  6.469,00 ден. 3.865,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Ретро-столна-ламба-месинг-со-плисирана-крема-за-сенка-35-cm---Kaso
  Ретро столна ламба месинг со плисирана крема за сенка 35 cm - Kaso
  7.335,00 ден. 4.065,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Сточна-ламба-бронза-со-кадифена-пеперутка-сенка-50-cm---Bruut
  Сточна ламба бронза со кадифена пеперутка сенка 50 cm - Bruut
  18.795,00 ден. 10.479,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Сточна-ламба-месинг-со-вклучен-LED-затемнување-со-допир---Јано
  Сточна ламба месинг со вклучен LED затемнување со допир - Јано
  3.945,00 ден. 3.635,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Арт-деко-столна-ламба-со-велур-зелена-нијанса-50-cm---Torre
  Арт деко столна ламба со велур зелена нијанса 50 cm - Torre
  15.095,00 ден. 9.469,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Винтиџ-столна-ламба-големо-злато---Ботаница
  Винтиџ столна ламба големо злато - Ботаница
  17.559,00 ден. 10.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Арт-Деко-столна-ламба-бронза-со-бронзена-сенка-35см---Арека
  Арт Деко столна ламба бронза со бронзена сенка 35см - Арека
  14.109,00 ден. 8.799,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Столна-ламба-природна-со-допир-и-индукциски-полнач---Janneke
  Столна ламба природна со допир и индукциски полнач - Janneke
  5.115,00 ден. 4.805,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Модерна-столна-ламба-бронза-со-вклучен-LED---Диско
  Модерна столна ламба бронза со вклучен LED - Диско
  E
  6.719,00 ден. 3.449,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сточна-ламба-месинг-со-сива-нијанса-35-cm---Kaso
  Сточна ламба месинг со сива нијанса 35 cm - Kaso
  8.319,00 ден. 5.265,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сточна-ламба-месинг-со-бела-нијанса-20см---Касо
  Сточна ламба месинг со бела нијанса 20см - Касо
  7.335,00 ден. 3.979,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерна-столна-ламба-бела-со-челик---Milo
  Модерна столна ламба бела со челик - Milo
  2.465,00 ден. 1.169,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Арт-Деко-столна-ламба-бронза-со-мермер-и-килибар-стакло---Нина
  Арт Деко столна ламба бронза со мермер и килибар стакло - Нина
  7.335,00 ден. 3.635,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Модерна-столна-ламба-црна-со-златна-боја---Lofty
  Модерна столна ламба црна со златна боја - Lofty
  5.235,00 ден. 2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерна-столна-ламба-црна-со-златни-2-светла---Athens-Wire
  Модерна столна ламба црна со златни 2 светла - Athens Wire
  5.545,00 ден. 2.525,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Рурална-столна-ламба-дрво-со-бела-сенка---Мелс
  Рурална столна ламба дрво со бела сенка - Мелс
  7.949,00 ден. 4.035,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Ориентална-столна-ламба-месинг-со-црна-2-светла---Лука
  Ориентална столна ламба месинг со црна 2 светла - Лука
  8.565,00 ден. 4.375,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Романтична-столна-ламба-бакар---Facil
  Романтична столна ламба бакар - Facil
  2.155,00 ден. 1.109,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Арт-Деко-столна-ламба-златна---Facil
  Арт Деко столна ламба златна - Facil
  2.155,00 ден. 835,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Арт-деко-столна-ламба-месинг-со-опал-стакло-45,5-cm---Pallon
  Арт деко столна ламба месинг со опал стакло 45,5 cm - Pallon
  6.719,00 ден. 3.079,00 ден.
  Of bespaar 59% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Класична-столна-ламба-месинг-со-нијанса-бела-35-см---Симпло
  Класична столна ламба месинг со нијанса бела 35 см - Симпло
  8.565,00 ден. 4.035,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Арт-Деко-столна-ламба-златно-и-опал-стакло---Флоре
  Арт Деко столна ламба златно и опал стакло - Флоре
  6.719,00 ден. 3.879,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Арт-деко-столна-ламба-месинг-со-сино-стакло---Pallon
  Арт деко столна ламба месинг со сино стакло - Pallon
  4.929,00 ден. 1.849,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Скандинавска-столна-ламба-бронза-со-стакло---купола
  Скандинавска столна ламба бронза со стакло - купола
  4.005,00 ден. 1.785,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Ориентална-столна-ламба-бела-со-ратан-12-cm---Akira
  Ориентална столна ламба бела со ратан 12 cm - Akira
  5.235,00 ден. 705,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Индустриска-столна-ламба-дрво---Reena
  Индустриска столна ламба дрво - Reena
  4.005,00 ден. 2.215,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 29. Модерна-столна-ламба-црна-прилагодлива---Java
  Модерна столна ламба црна прилагодлива - Java
  4.309,00 ден. 2.095,00 ден.
  Of bespaar 61% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 30. Арт-Деко-столна-ламба-месинг---Facil
  Арт Деко столна ламба месинг - Facil
  3.079,00 ден. 1.415,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 31. Винтиџ-столна-ламба-античка-златна-30см---Липа
  Винтиџ столна ламба античка златна 30см - Липа
  9.185,00 ден. 4.619,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 32. Рурална-столна-ламба-2-светло-во-кафеава-'рѓа---Крит
  Рурална столна ламба 2-светло во кафеава 'рѓа - Крит
  5.849,00 ден. 5.485,00 ден.
  Stock Available IconНема на залиха Expected delivery within 2 weeks
484 Items
Филтри
Set Descending Direction
Page
new

New Products