Пакување со повеќе светилки

Искористете ги нашите попусти!

Сакате да нарачате поекономични светилки? Тоа сега е можно соlampaisvetlina.mk. Пакувањата со повеќе светилки се нов додаток на нашиот асортиман. Пакување со повеќе исти светилки по конкурентна тема.

Пакување со повеќе светилки
86 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Сет-од-5-GU10-LED-светилка-AR70-6W-475-lm-3000K
  Сет од 5 GU10 LED светилка AR70 6W 475 lm 3000K
  F
  5.965,00 ден.
  Of bespaar 24% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Сет-од-5-LED-светилки-E27-затемнети-до-топло-злато-8W-806-lm-2000-2700K
  Сет од 5 LED светилки E27 затемнети до топло злато 8W 806 lm 2000-2700K
  E
  4.599,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 3. Сет-од-6-GU10-LED-светилки-со-затемнување-до-затоплување-од-3-чекори-5W-380-lm-2000-2700K
  Сет од 6 GU10 LED светилки со затемнување до затоплување од 3 чекори 5W 380 lm 2000-2700K
  G
  3.675,00 ден. 2.949,00 ден.
  Of bespaar 28% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Комплет-од-6-GU10-LED-светилки-со-затемнување-до-загревање-од-3-чекори-6W-450-lm-2000K---2700K
  Комплет од 6 GU10 LED светилки со затемнување до загревање од 3 чекори 6W 450 lm 2000K - 2700K
  G
  3.675,00 ден. 2.949,00 ден.
  Of bespaar 28% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Сет-од-6-GU10-LED-светилки-со-затемнување-6W-450-lm-2700K
  Сет од 6 GU10 LED светилки со затемнување 6W 450 lm 2700K
  F
  2.935,00 ден.
  Of bespaar 21% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Сет-од-7-GU10-LED-светилки-со-затемнување-7W-500-lm-2700K
  Сет од 7 GU10 LED светилки со затемнување 7W 500 lm 2700K
  G
  3.419,00 ден. 2.829,00 ден.
  Of bespaar 26% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 7. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-5W-470-lm-2700K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G95 5W 470 lm 2700K
  F
  2.799,00 ден.
  Of bespaar 20% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G125-златни-5W-450-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G125 златни 5W 450 lm 2200K
  G
  3.065,00 ден. 2.769,00 ден.
  Of bespaar 14% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Комплет-од-5-паметни-E14-RGBW-LED-светилки-P45-мат-4,9W-470-lm-2200-4000K
  Комплет од 5 паметни E14 RGBW LED светилки P45 мат 4,9W 470 lm 2200-4000K
  3.065,00 ден. 2.769,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Сет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-до-затоплување-G95-златни-8W-806-lm-2000-2700K
  Сет од 3 E27 LED светилки со затемнување до затоплување G95 златни 8W 806 lm 2000-2700K
  F
  2.729,00 ден.
  Of bespaar 20% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Комплет-од-5-E27-LED-светилки-спирални-G95-златни-4W-270-lm-2100K
  Комплет од 5 E27 LED светилки спирални G95 златни 4W 270 lm 2100K
  G
  3.849,00 ден. 2.519,00 ден.
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Сет-од-5-GU10-3-степени-LED-светилки-со-затемнување-5W-300-lm-2700K
  Сет од 5 GU10 3-степени LED светилки со затемнување 5W 300 lm 2700K
  G
  3.065,00 ден. 2.519,00 ден.
  Of bespaar 26% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-златни-5W-380-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување G95 златни 5W 380 lm 2200K
  G
  4.555,00 ден. 2.519,00 ден.
  Of bespaar 50% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Комплет-од-2-паметни-E27-RGB-LED-светилки-ST64-4.9W-280-lm-1800K
  Комплет од 2 паметни E27 RGB LED светилки ST64 4.9W 280 lm 1800K
  2.455,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Сет-од-6-паметни-GU10-LED-светилки-RBGW-4.5W-350-lm-2700K
  Сет од 6 паметни GU10 LED светилки RBGW 4.5W 350 lm 2700K
  G
  2.935,00 ден. 2.435,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Сет-од-3-паметни-GU10-RGBW-LED-светилки-5W-350-lm-2200-4000K
  Сет од 3 паметни GU10 RGBW LED светилки 5W 350 lm 2200-4000K
  G
  2.315,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Сет-од-3-E27-LED-светилки-со-затемнување-G95-златни-5W-450-lm-2200K
  Сет од 3 E27 LED светилки со затемнување G95 златни 5W 450 lm 2200K
  F
  2.315,00 ден.
  Of bespaar 17% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Сет-од-5-G9-LED-светилки-CUTE-PC-2W-200-lm-2700K
  Сет од 5 G9 LED светилки CUTE PC 2W 200 lm 2700K
  F
  2.095,00 ден.
  Of bespaar 17% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Сет-од-5-GU10-LED-светилки-COB-3.5W-330-lm-3000K
  Сет од 5 GU10 LED светилки COB 3.5W 330 lm 3000K
  F
  2.095,00 ден.
  Of bespaar 21% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Сет-од-5-E27-LED-светилки-опал-стакло-1W-80-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки опал стакло 1W 80 lm 2200K
  G
  2.095,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Сет-од-5-E27-LED-светилки-со-затемнување-проѕирно-стакло-4W-320-lm-2200K
  Сет од 5 E27 LED светилки со затемнување проѕирно стакло 4W 320 lm 2200K
  G
  2.095,00 ден.
  Of bespaar 19% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Сет-од-5-GU10-LED-светилки-пламен-филамент-1W-80-lm-2200K
  Сет од 5 GU10 LED светилки пламен филамент 1W 80 lm 2200K
  G
  2.095,00 ден.
  Of bespaar 24% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Сет-од-5-G9-LED-светилки-со-затемнување-3W-280-lm-2700K
  Сет од 5 G9 LED светилки со затемнување 3W 280 lm 2700K
  F
  2.799,00 ден. 1.969,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Сет-од-5-GU10-LED-светилки-3W-250-lm-2200K
  Сет од 5 GU10 LED светилки 3W 250 lm 2200K
  G
  2.635,00 ден. 1.969,00 ден.
  Of bespaar 33% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Комплет-од-4-G9-LED-светилки-со-3-чекори-со-затемнување-4,5W-500-lm-2700K
  Комплет од 4 G9 LED светилки со 3 чекори со затемнување 4,5W 500 lm 2700K
  E
  1.959,00 ден.
  Of bespaar 17% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Сет-од-6-GU10-LED-светилки-3W-200-lm-2200K
  Сет од 6 GU10 LED светилки 3W 200 lm 2200K
  G
  1.829,00 ден.
  Of bespaar 5% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
86 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products