Ѕидни светла

Направете го вашиот ѕид привлечен со совршеното ѕидно осветлување

Ѕидните светла се совршеното основно осветлување за домот. Во lampaisvetlina има сѐ, од дизајнерски ѕидни светла до вистинските класични ѕидни ламби! Пронајдете ги омилените светилки за внатрешните ѕидови и подобрете ја атмосферата во и околу домот.

Ѕидни светла
615 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
 1. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-златна-боја---изгрејсонце
  Модерна ѕидна ламба црна со златна боја - изгрејсонце
  3.495,00 ден. 2.759,00 ден.
  Of bespaar 29% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Златна-ѕидна-светилка-USB-со-бела-сенка---Brescia-Combi
  Златна ѕидна светилка USB со бела сенка - Brescia Combi
  8.585,00 ден. 5.435,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-димно-стакло-5-светло---Бјанка
  Модерна ѕидна ламба црна со димно стакло 5-светло - Бјанка
  9.139,00 ден. 6.129,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Паметна-ѕидна-ламба-црна-со-багажник-со-2-WiFi-G95---држач-за-кафез
  Паметна ѕидна ламба црна со багажник со 2 WiFi G95 - држач за кафез
  E
  9.749,00 ден. 6.859,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-златна---Plats
  Модерна ѕидна ламба црна со златна - Plats
  4.599,00 ден. 2.635,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 3 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Винтиџ-ѕидна-ламба-златна-6-светла---Туби
  Винтиџ ѕидна ламба златна 6-светла - Туби
  6.685,00 ден. 3.985,00 ден.
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Паметна-ѕидна-ламба-црна-9,6-cm-со-вклучен-2-Wifi-GU10---Органо
  Паметна ѕидна ламба црна 9,6 cm со вклучен 2 Wifi GU10 - Органо
  G
  4.595,00 ден. 2.595,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Ѕидна-светилка-месинг-62-cm-со-вклучен-LED-IP44---Jerre
  Ѕидна светилка месинг 62 cm со вклучен LED IP44 - Jerre
  E
  5.825,00 ден. 3.555,00 ден.
  Of bespaar 42% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Гроздобер-ѕидна-светилка-бела-гипс-сфера---Заматување
  Гроздобер ѕидна светилка бела гипс сфера - Заматување
  2.515,00 ден. 2.035,00 ден.
  Of bespaar 27% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Модерна-ѕидна-ламба-златна---изгрејсонце
  Модерна ѕидна ламба златна - изгрејсонце
  3.619,00 ден. 1.899,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Паметна-ѕидна-светилка-хромирана-IP44-вкл.-2-WiFi-G9---Бања
  Паметна ѕидна светилка хромирана IP44 вкл. 2 WiFi G9 - Бања
  F
  3.549,00 ден. 2.389,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Декоративна-ориентална-ѕидна-ламба-златна-со-бели-2-светла---Хикина
  Декоративна ориентална ѕидна ламба златна со бели 2 светла - Хикина
  12.205,00 ден. 8.099,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 13. Паметна-ѕидна-ламба-црна-со-USB-и-флексибилна-рака-вкл.-WiFi-G9---Flero
  Паметна ѕидна ламба црна со USB и флексибилна рака вкл. WiFi G9 - Flero
  F
  6.435,00 ден. 4.149,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 14. Модерно-огледало-за-бања-со-LED-и-ретровизор-на-допир---Bouwina
  Модерно огледало за бања со LED и ретровизор на допир - Bouwina
  30.605,00 ден. 16.499,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 15. Винтиџ-ѕидна-светилка-месинг---Animal-Fugl
  Винтиџ ѕидна светилка месинг - Animal Fugl
  6.439,00 ден. 4.415,00 ден.
  Of bespaar 35% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 16. Арт-Деко-ѕидна-светилка-бакарна-105-cm-2-светло---Лауф
  Арт Деко ѕидна светилка бакарна 105 cm 2-светло - Лауф
  12.205,00 ден. 4.169,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 17. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-златна-внатрешност-5,6-cm---Органо
  Модерна ѕидна ламба црна со златна внатрешност 5,6 cm - Органо
  2.759,00 ден. 1.409,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 18. Сет-од-2-модерни-ѕидни-светилки-црни-со-USB---Valerie
  Сет од 2 модерни ѕидни светилки црни со USB - Valerie
  8.279,00 ден. 1.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 19. Модерна-ѕидна-ламба-црна-со-вклучен-LED---Plomp
  Модерна ѕидна ламба црна со вклучен LED - Plomp
  F
  9.755,00 ден. 6.565,00 ден.
  Of bespaar 36% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 20. Модерна-ѕидна-ламба-за-бања-челик-92-cm-IP44---Cascada
  Модерна ѕидна ламба за бања челик 92 cm IP44 - Cascada
  E
  7.299,00 ден. 4.599,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 21. Модерна-ѕидна-светилка-LED-челик---Арх
  Модерна ѕидна светилка LED челик - Арх
  F
  6.129,00 ден. 3.619,00 ден.
  Of bespaar 44% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 22. Ретро-ѕидна-светилка-со-златен-лист-со-прекинувач---Belle
  Ретро ѕидна светилка со златен лист со прекинувач - Belle
  6.009,00 ден. 5.175,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 23. Ѕидна-светилка-црна-со-LED-со-USB-и-светилка-за-читање-со-прекинувач---Robin
  Ѕидна светилка црна со LED со USB и светилка за читање со прекинувач - Robin
  F
  7.299,00 ден. 4.845,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 24. Ориентална-ѕидна-ламба-бамбус-50-cm-со-приклучок---Рина
  Ориентална ѕидна ламба бамбус 50 cm со приклучок - Рина
  7.299,00 ден. 4.599,00 ден.
  Of bespaar 40% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 25. Модерна-ѕидна-ламба-златна-48-cm-IP44-3-светло---Cederic
  Модерна ѕидна ламба златна 48 cm IP44 3-светло - Cederic
  6.129,00 ден. 4.045,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 26. Дизајн-ѕидна-светилка-челик-со-вклучен-LED-затемнување---Notia
  Дизајн ѕидна светилка челик со вклучен LED затемнување - Notia
  F
  6.685,00 ден. 3.555,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 27. Арт-Деко-ѕидна-ламба-златна-2-светла---Метла
  Арт Деко ѕидна ламба златна 2 светла - Метла
  6.129,00 ден. 3.375,00 ден.
  Of bespaar 50% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 28. Модерна-ѕидна-ламба-бела-и-бронзена-со-светилка-за-читање---Renier
  Модерна ѕидна ламба бела и бронзена со светилка за читање - Renier
  F
  5.519,00 ден. 3.249,00 ден.
  Of bespaar 47% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
615 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
Page
new

New Products