Соларни светла

Надворешни соларни градинарски светилки само за вас

Соларните светла за во градина се совршени за брзо и лесно осветлување на градината. Кога има сончева светлина, не ви треба струја, што значи нема да мора да поставувате кабли. Во нашиот асортиман ќе најдете многу убави надворешни соларни светилки!

Соларни светла
17 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
 1. Сет-од-5-модерни-рефлектори-од-челик-IP44-соларни---мали
  Сет од 5 модерни рефлектори од челик IP44 соларни - мали
  9.215,00 ден. 4.735,00 ден.
  Of bespaar 51% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Дизајнерски-шилести-црни-со-ЛЕД-и-затемнувач-IP55-солар---Fiorina
  Дизајнерски шилести црни со ЛЕД и затемнувач IP55 солар - Fiorina
  8.309,00 ден. 5.845,00 ден.
  Of bespaar 37% als je er 12 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. Надворешна-ѕидна-светилка-темно-сива-со-LED-и-соларна---Sunnie
  Надворешна ѕидна светилка темно сива со LED и соларна - Sunnie
  7.939,00 ден. 3.759,00 ден.
  Of bespaar 55% als je er 2 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 4. Надворешна-ѕидна-светилка-темно-сива-со-LED-и-соларна---Sonne
  Надворешна ѕидна светилка темно сива со LED и соларна - Sonne
  7.325,00 ден. 3.505,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Надворешно-ѕидно-светло-бело-21,5-cm-со-соборено-светло-и-сензор-на-соларно---Daya
  Надворешно ѕидно светло бело 21,5 cm со соборено светло и сензор на соларно - Daya
  3.385,00 ден. 2.877,25 ден.
  Of bespaar 18% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 6. Модерен-рефлектор-црно-со-LED-IP54-Solar---Soko
  Модерен рефлектор црно со LED IP54 Solar - Soko
  5.535,00 ден. 2.705,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 7. Црвена-надворешна-ѕидна-светилка-со-средно-светло-и-соларен-сензор---Kayo
  Црвена надворешна ѕидна светилка со средно светло и соларен сензор - Kayo
  3.689,00 ден. 1.905,00 ден.
  Of bespaar 54% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 8. Црна-надворешна-ѕидна-светилка-со-средно-светло-и-соларен-сензор---Kayo
  Црна надворешна ѕидна светилка со средно светло и соларен сензор - Kayo
  3.689,00 ден. 1.785,00 ден.
  Of bespaar 57% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 9. Надворешна-ѕидна-светилка-бела-со-средно-светло-и-соларен-сензор---Kayo
  Надворешна ѕидна светилка бела со средно светло и соларен сензор - Kayo
  3.689,00 ден. 1.569,00 ден.
  Of bespaar 62% als je er 6 koopt
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 10. Сет-од-3-челични-дамки-со-челик-со-LED-IP44-соларен-Rox
  Сет од 3 челични дамки со челик со LED IP44 соларен Rox
  3.075,00 ден. 1.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 11. Рефлектор-на-земја-со-вклучен-LED-на-соларна-енергија-IP44---Мал
  Рефлектор на земја со вклучен LED на соларна енергија IP44 - Мал
  1.845,00 ден. 1.045,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 12. Место-на-земја-со-вклучен-LED-на-соларна-енергија-IP44---Jorden
  Место на земја со вклучен LED на соларна енергија IP44 - Jorden
  1.229,00 ден. 939,25 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
17 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
new

New Products