Тавански насочени LED светла

Купете ги вашите омилени тавански насочени LED светла тука

Таванските насочени LED светла нудат совршено основно осветлување во вашиот дом. Многу тавански насочени LED светла се ротирачки и прилагодливи за да можете да осветлите различни делови од вашиот дом. На пример, можете да осветлите уметничка слика со таванско насочено LED светло. Купете ги вашите омилени тавански насочени LED светла уште сега.

Тавански насочени LED светла
9 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
 1. Модерен-железнички-систем-црна-со-4-точки-3-фазен---Линијар
  Модерен железнички систем црна со 4 точки 3-фазен - Линијар
  51.515,00 ден. 29.535,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 2. Модерен-3-фазен-систем-за-пруга-бела-со-4-точки-3000-4000K---Правилник-38
  Модерен 3-фазен систем за пруга бела со 4 точки 3000-4000K - Правилник 38
  61.949,00 ден. 29.349,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 3. LED-3-фазна-точка-за-трака-црна-15W-2700K-вкл.-AR111--Експерт
  LED 3-фазна точка за трака црна 15W 2700K вкл. AR111- Експерт
  F
  6.695,00 ден. 3.255,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
  • Бесплатна испорака од 24500 ден
  • 30 дена бесплатен поврат
 4. Модерна-таванска-ламба-црна-со-вклучена-LED-3-светла---Nola
  Модерна таванска ламба црна со вклучена LED 3 светла - Nola
  3.129,00 ден. 1.349,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
 5. Модерна-таванска-ламба-црна-со-ЛЕД-2-светла---Нола
  Модерна таванска ламба црна со ЛЕД 2 светла - Нола
  2.579,00 ден. 1.105,00 ден.
  Stock Available IconНа залиха Order today before 20:00, shipped today !
9 Items
Филтрирај и сортирај
Set Descending Direction
new

New Products